Welke Twilight girl ben jij?

De titel zegt het al(A)

Mogelijke uitkomsten

Jane (4 x uitgekomen)

Je bent een gewaardeerd wachtlid van de Volturi. Met je lach laat je mensen pijnlijden. Je houd wel van die macht. Mensen hebben een hekel aan Jane maar ik heb juist wel waardering voor haar! Je bent bloedmooi, zoals elke vampier, hebt kort haar maar bent toch overduidelijk een meisje gezien de volle lippen en de grote ogen.

Alice (50 x uitgekomen)

Jij bent een van de Cullens! You´re a real good girl! Erg spontaan en je doet dingen graag groots! Je kan in de toekomst kijken en je bent het liefje van Jasper. Je hebt een veel te grote shopverslaving maar dat maakt gelukkig niet uit want jullie hebben bakken met geld! Je bent afgezien van Jasper ook getrouwd met je kanarie gele Porsche Turbo!

Esme (22 x uitgekomen)

Jij bent Esme Cullen! Het moederfiguur van de familie! Je bent getrouwd met Carlisle en houd zielsveel van hem! Je zou alles doen voor je gezin, nouja niet je eigen kinderen maar zo voelen ze wel voor je. In je mensenleven ben je je kind verloren daarom sprong je van een hele hoge rots en Carlisle redde je en maakte een vampoer van je. Jullie wonen momenteel in Forks in een afgelaten villa met veel ramen richting het bos. Je drinkt net als de andere Cullens uitsluitend dieren bloed.

Rosalie (30 x uitgekomen)

Jij bent Rosalie Cullen! Je bent letterlijk de mooiste! Vampieren zijn altijd wel bloedmooi maar jij, jij slaat echt alles met je schoonheid! Je bent mooier dan wie dank ook. Je bent getrouwd met Emmet Cullen, een beer van vent! Toen hij bijna werd vermoord door een beer redde jij hem, bracht hem naar Carlisle en vroeg hem hem te veranderen. Je bent veel met jezelf en met je uiterlijk bezig...

Bella (148 x uitgekomen)

Jij bent Bella Swan! Je bent als enige van de uitkomsten een mens en geen vampier. Je bent dus lichamelijk veel en veel zwakker dan de rest maar je hebt altijd Edward nog die je beschermt. Jullie liefde is eigenlijk omnmogelijk maar toch houd hij stand!

Statistieken

Statistieken

Reacties (28)

 • sylvieiscool

  mijn levensdoel is gewoon: een gelukkig leven leiden.

  3 jaar geleden
 • Bomer

  bella (:

  8 jaar geleden
 • AliceAndJazz

  Aliceeeee!

  9 jaar geleden
 • Morgenster

  alice ben alleen wat minder shop verslaaftxD

  9 jaar geleden
 • xBrownEyes

  IK LIJK DUS ECHT NIET OP BELLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?