Wat voor type mens ben jij?

Iedereen is anders. Dat zie je aan veel dingen. Hoe mensen praten, lachen, eten, zingen, dansen, enz. Wil jij weten wat voor type jij bent? Test het!(A)

Mogelijke uitkomsten

Het Altijd-vrolijk-en-gezellig Typetje (0 x uitgekomen)

Jij bent eigenlijk altijd vrolijk, mensen waarderen jou dan ook heel erg. Misschien sta je wel bekent als het 'Symphatieke mens' in de buurt. Jij bent ook erg artistiek, je hebt aanleg voor muziek of kan erg goed toneel spelen. Je bent gewoon een gezellig mens! Een typetje om trots op te zijn!;)

Het Stille-nadenkende-maar-wel-alles-in-de-gaten-hebben Typetje (20 x uitgekomen)

Jij bent vooral erg slim, of denkt gewoon goed over alles na. Vaak heb je dan ook gelijk. Je bent best wel emotioneel aangelegd, maar in het openbaar toon je dat liever niet. Iedereen zou jou ook kunnen vertrouwen, jij bent nl GEENroddeltante. Geheimen zijn geen geheimen meer als iedereen ze al weet, toch? Jij bent goed te vertrouwen, en een leuke, maar vooral goede vriend/vriendin.

Het Gezellige-roddeltante Typetje (53 x uitgekomen)

Jij kletst het liefst heel de dag. Over ditjes een datjes, het maakt je niet uit. Maar een geheim is niet veilig bij jou. Pas daar wel mee op, zo raak je je vrienden kwijt! Probeer echte geheimen voor jezelf te houden en gezellige praatjes door te kwekken. Daarnaast ben jij een verschrikkelijk gezellig mens. Je hebt vaak leuke dingen gepland, met familie, vrienden, noem maar op. Met jou is de Party compleet!

Het Grappige-leuke-gekke Typetje (25 x uitgekomen)

Jij bent grappig zonder dat je het weet. Mensen liggen vaak dubbel om je, en ze vinden je ook een erg goede, leuke vriend/vriendin. Je hebt het vaak gezellig met andere mensen, maar je bent niet zo erg sociaal aangelegd. Soms heb je ergens/ of in iemand helemaal geen zin meer in. Dat laat jij dan ook merken. Dat irriteert anderen soms. Maar vaak ben jij een grappig, leuk mens!

Het Behulpzaam-positief-lieve Typetje (0 x uitgekomen)

Jij schiet overal te hulp, dat waarderen mensen. Maar soms bemoei je je teveel met andere mensen, dat irriteert nogal.
Jij bent altijd in voor een plan, iets nieuws. En alles komt altijd goed bij jou. Maar jij denkt ook echt aan anderen, en bent lief voor de medemens. Toff!

Statistieken

Statistieken

Reacties (6)

 • pupy1

  het gezeligge roddel tantetje hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahhahahahahhahahahhahhahahhahahahah(lol)(dance)

  3 jaar geleden
 • CxAngel

  Het Gezellige-roddeltante Typetje:$ plopt niet echt maar is leuk

  1 decennium geleden
 • koelekikker

  Het Stille-nadenkende-maar-wel-alles-in-de-gaten-hebben Typetje
  ur right, weird man..

  1 decennium geleden
 • Konstantine

  Het Stille-nadenkende-maar-wel-alles-in-de-gaten-hebben Typetje

  Damn, je hebt gelijk Ö
  die omschrijving klopt wel.. spooky ='D

  1 decennium geleden
 • Definitely

  Het Gezellige-roddeltante Typetje:$

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?