Hoe dapper ben jij in de liefde?

Verliefd zijn brengt niet alleen vlinders in je buik, maar ook stress mee, want zal hij/zij wel voor jou vallen? Wij testen hoe goed je tegen deze spanning bestand bent en of je risico's durft te nemen in de liefde! Iedereen instappen.... wij stappen samen met jou op de achtbaan van gevoelens... en... GO!

Mogelijke uitkomsten

Romantische angsthaas (37 x uitgekomen)

Je bent een eerder rustig type, dat discussies zoveel mogelijk tracht te vermijden. De dingen lopen bij jou steeds zoals je ze voorbereid had. Geen wilde verrassingen dus voor jou, want die ga je systematisch uit de weg. Diegene waar jij op valt, beschikt hopelijk over de nodige dosis lef voor jullie beiden, zodat je uiteindelijk toch kan ontdekken welke spannende zaken het leven allemaal te bieden heeft.

Emotionele waaghals (11 x uitgekomen)

Er moeten al vreselijk spannende dingen gebeuren om jou in paniek te doen slaan. Je leeft op het scherp van de snee en gaat geen uitdaging uit de weg. Logischerwijze zoek jij dus plaatsen op waar iets te beleven valt. En ook de jongen / het meisje van je dromen zal van heel wat actie moeten houden, wil hij / zij voor jou echt 'de ware' zijn. Je maakt het je lief (en jezelf) niet makkelijk!

Realistische durver (13 x uitgekomen)

Je houdt ervan om de ene keer halsbrekende toeren uit te halen en vervolgens op je dooie gemakje uit te blazen van de wilde rit. Je bewandelt de gulden middenweg en voelt je daar erg goed bij. Je houdt van verandering en nieuwe dingen in het leven, maar vermijdt het extreme. En dat is de ideale basis om een leuke en lieve partner tegen het lijf te lopen!

Statistieken

Statistieken

Reacties (6)

 • Camillia

  Realistische Durver 8D

  8 jaar geleden
 • Minazuki

  romantische angsthaas :3

  1 decennium geleden
 • Noah98

  romantische angsthaas

  1 decennium geleden
 • crazyashell

  romantische angsthaas

  1 decennium geleden
 • Fallgum

  Emotionele waaghalsxD

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?