Wie van Alearth (mijn verhaal) ben jij? (van welke planeet kom jij voor de mensen die alearth niet kennen XD)

Wie van mijn verhaal Alearth ben jij?:Den al ken je het niet..er is een grote karakter beschrijving en van welke planeet je komt!

Mogelijke uitkomsten

Laynie (9 x uitgekomen)

Jij bent een vrij stressvol maar toch erg aardig persoon. Je hebt een bepaade kracht nodig om verantwoordelijkheden op je te nemen, want zelf ben je eigenlijk een angsthaas. Je hebt een goed hart en wil de mensen waarom je geeft zo goed mogelijk verdedigen. Je bent redelijk vrolijk en meegaand, het is fijn om met jou om te gaan, al ben je soms wat te nieuwsgierig.

Je komt van planeet Jupiter, waar je de prinses van bent. Je element is daarom ook vuur. En je idiale wapen een pijl en boog

Je houd waarschijnlijk erg van chocola, marshmallows cola of smoothies, en zo niet: Probeer het eens het past bij je karakter XD.

Nyoko (1 x uitgekomen)

Jij bent Nyoko. Je bent een erg stil en teruggehouden persoon..eigenlijk leid je vanbinnen heel ernstige pijn en je moet vaak dingen doen die je niet wil doen. Maar je weet dat je toch wel een goed persoon bent en ooit op een dag je redding zou komen!

Je komt van mars..maar eigenlijk is je verleden en afkomst best wel onbekend. Daardoor kan je ook best in een strijd met jezelf komen. Je element is vuur en je houd eigenlijk niet van wapens, maar als je moest kiezen een mes.

Je houd waarschijnlijk van fruittaarten omdat ze mooi zijn en je vrolijker maken, zo niet, probeer het eens:D

Elvy (7 x uitgekomen)

Jij bent een heel erg vrolijk en optimistisch persoon. Je kan er niet tegen als een van je vrienden met een probleem zit, je wil alles oplossen het liefst zelfs alle problemen van de wereld! Jij vind dat iedereen vrolijk moet zijn en elke dag moet lachen. Sommige mensen vinden je irritant maar je bent ook een fijn persoon om mee om te gaan!

Je bent de prinses van Uranus. Je element is lucht en je favoriete wapen..een staf en bellenblaas!

Je houd waarschijnlijk van snoep en zoetigheid, dat beschrijft jou zoete karakter het best

Hoshi (6 x uitgekomen)

Jij bent Hoshi. Je bent een vrij droog en soms wat chaggie persoon..maar wat weinig mensen weten is dat je ook een hele verantwoordelijke kant hebt en wel geeft om anderen. Je haat het om als harteloos te worden beschouwd, want je voelt je hart slaan in je borstkas en je voelt wel emoties! Ook ben je erg goed in onderhandelen met anderen.

Je bent de prinses van Pluto en Mercurius. Je elementen zijn Water en Aarde. Je favoriete wapens zijn zwaarden.

Je houd van eten dat je zelf kan maken, koken is echt rustgevend voor iemand als jou.

Yoshi (8 x uitgekomen)

Jij bent Yoshi, je bent erg verantwoordelijk en denkt graag logisch na in situaties waarin iedereen in paniek raakt. De wereld verbeteren is een van je grote doelen en natuurlijk zijn met degene van wie je echt houd..dan ben jij al gelukkig.

Jij bent een inwoner van Jupiter. Je element is vuur en je vecht met vanalles om je dierbare personen te beschermen.

Je houd van eten dat snel kauwbaar is, en waar je niet teveel voor moet doen, dat vind je verspilling van kracht

Kano (6 x uitgekomen)

Van jou..weet niemand eigenlijk echt zeker hoe je bent. Je kan heel vrolijk zijn maar ook heel overheersend..toch lijk je steeds meer naar je echte ik te komen, misschien door de hulp van mensen om je heen. Je bent in iedergeval een goed persoon en zou alles doen om mensen om je heen te helpen.

Je bent de prins van Neptunus. Je element is natuurlijk water en je favoriete wapen is...een waterpistool!

Jij houd waarschijnlijk meer van drankjes dan van hapjes, maar toch kan je eten niet weerstaan!

Hisano (5 x uitgekomen)

Jij bent Hisano! Joun grootste passie..MUZIEK ZINGEN DANSEN! Je houd van het woordje Ultra en neemt het leven niet al te serieus. Zolang je je muziek maar hebt kan je al gelukkig zijn. Alles wat er om je heen gebeurd vind je 'ultra' of dat goed of slecht is weet niemand. Je vind dat mensen meer moeten relaxen en van het leven genieten!

Je bent de prinses van Saturnus. Je element is aarde, je favoriete wapen..een radio!

Luxe eten is echt wat voor jou, om het sterrenleven te proefen

Vinia (2 x uitgekomen)

Jij bent Vinia, aan het begin ben je heel erg verantwoordelijk maar later word je iets ijdelder en romantischer, al blijft je verantwoordelijke kant nog steeds opsteken, je bent bereid alles te geven voor anderen! En je bent natuurlijk helemaal dol op technologie!

Jij bent een inwoner van Venus, je element is aarde en je favoriete wapen een spiegeltje.

Je houd van ijsjes, en bijna alles met rode vruchten, dat beschrijft joun karakter het best

Dai (10 x uitgekomen)

Wel..jij bent Dai. Je bent puur evil en zielloos..dat is alles wat je ervan kan zeggen. Je bent de prins van mars en je element is vuur, en je haat zowat alles

Aya (0 x uitgekomen)

NIEUW ALEARTH PERSONAGE!

Jij bent Aya, jij bent nieuw en de prinses van Venus. Je bent heel erg ijdel en sommige mensen beschrijven je als een bitch, maar mensen die je goed kennen weten ook dat je een lieve en bezorgde kant hebt! Je bent idiaal om lol mee te trappen en bent daarvoor ook altijd in de stemming. Je element is Aarde en je favoriete wapen is een lazer armband.

Directrice van alearth...0_0 (1 x uitgekomen)

Jij bent de directrice! Over jou valt niet veel te zeggen..je hebt een dure smaak en wil alles perfect..je komt van de aarde eigenlijk.

Statistieken

Statistieken

Reacties (6)

 • Quirinius

  jonge ik ga het heelal morgen veroveren, wil je mee helpen??

  -nee egt ik meen het!-

  in het weekend wnnr niemand het verwacht ! (:

  &&

  ik ben dai (:

  9 jaar geleden
 • SAARDUDEx

  Hisano ;d whaha coole quiz(cool)

  1 decennium geleden
 • Noah98

  Yoshi

  1 decennium geleden
 • DOMOnerd

  Hisano

  lol MUZIEK<33

  1 decennium geleden
 • Cake

  pfft stressvol jij druft x'D:P

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?