cinema bizarre one-shot's

dit zijn/worden verschillende one-shots van cinema bizarre.

Mogelijke uitkomsten

strify en yu (13 x uitgekomen)

strify pov
ik word 's morgens laat wakker. nou ja 's morgens je zou zeggen 's middags want het is al 4 uur. ik sta op met bonkende hoofdpijn. ik loop, nou ja val naar beneden en ga de woonkamer in. daar zitten kiro en yu op de bank en romeo kan zijn smoel niet houden. shin ligt op de bank te slapen en yu kijkt verteder naar hem wat me erg jaloers maakt. ik loop hier al langer mee maar heb het tegen niemand gezegt. ik ben hopeloos verliefd op yu en ik wil er met niemand over praten! ik wil hem gewoon kei hard op zijn bek nemen en hem zoenen zoals hij nog nooit gezoend is. ik laat me bij shin op de bank ploffen die meteen omhoog schiet.
''dude! ik lag te slapen!'' roept hij boos.
''daar heb je een bed voor!'' roep ik geirriteert terug.
''wow! heb jij een kater of ben je gewoon met je verkeerde poot uit bed gestapt?'' roept Yu dan. ik rol met mijn ogen en ga onderuit gezakt zitten. waarom moet yu altijd weer de partij van een ander kiezen! ik kijk geirriteert voor me uit en zegt niks meer.

yu pov
ik kijk naar strify die nijdig voor zich uit staart. ik vind het best klote, ik kies altijd de kant van iemand anders en nooit die van strify maar valt het anders niet heel erg op dat ik wat voor hem voel? ik bedoel, ik ben smoorverliefd op hem maar hij heeft laatst in een interview gezecht dat hij nooit op een van ons zou worden en dan met namen op mij! ik zucht een keer diep en blijf hem aan staren. ik zie dat hij langzaam in slaap valt en het ziet er toch werkelijk te schattig voor woorden uit. ik blijf naar hem staren en het kan me niks schelen dat de rest het zal zien dat ik verliefd op hem ben.
''oke ik ga een frisse neus halen!'' roept shin dan en hij loopt naar boven om zich aan te kleden. de rest kijkt hem na en lopen dan ook naar boven. na een half uur is iedereen weg en ga ik voor strify naast de bank zitten. ik streel zachtjes door zijn haar en moet me echt inhouden om hem niet te zoenen. dat zou ik nu echt willen doen. hem kussen, strelen vasthouden. hij is geweldig lief als hij nuchter is maar als hij een kater heeft kan hij nogal bot uit de hoek komen. ik druk toch een kleine kus op zijn wang en loop dan naar de keuken. ik maak wat koffie en voel na een paar minuten twee armen om mijn middel. het moet strify zin omdat we alleen zijn maar ik voel het ook aan zijn zachte omhelzing. ik krijg kippenvel op mijn armen als hij over mijn blote buik streelt. hij laat lichte streepjes achter met zijn nagels en brengt zijn perfecte lippen naar mijn oor.
''waar zijn de anderen?'' fluistert hij zachtjes.
''weg, geen idee waar heen en dat kan me nu ook even niet schelen.'' fluister ik terug en ik draai mijn hooft zo dat onze lippen elkaar net niet raken. ik kan hem net zien, hij is zo perfect mooi. ik kan me nu niet langer in houden en druk mijn lippen op de zijne. hij stopt me en kijkt me aan. hij draait me helemaal om en zoend me vol overgaven. hij streelt me overal waar ik het wil en hij blijft me goddelijk zoenen. ik kreun zachtjes en hij bijt geil op zijn lip.
''ik wil je!'' ropet hij luid en hijtrekt me al zoenend mee naar zijn kamer. we laten ons zoenend op het bed vallen en de broeken en boksers vliegen door de kamer. ik draai hem om en hij likt geil aan mijn vingers. ik breng ze bij hem naar binnen en hij kreund luid. ik streel met mijn andere hand langs zijn heupen en neem ze dan vast. ik breng mijn erectie naar binnen en hij kreunt nog eens luid. ik stoot langzaam in hem en hij kreunt steeds heerlijker.
''OOOHHH YU!!!!!!!!!!!!'' kreunt hij luid en hij gooit zijn hoofd achterover in zijn nek van genot. ik bijt op mijn lip zo lekker dat het is en kreun bij elke stoot. ik stoot steeds sneller, harder en vooral dieper waar hij duidelijk van geniet. na het zo'n 15 minuten te hebben vol te houden kom ik luid kreunend klaar. ik kom uit hem en laat me naast hem op het bed vallen. hij grijnst breed en ik grijns terug.
''nu jij nog.'' fluister ik in zijn oor en ga op zijn schoot zitten. zonder voorberijding komt hij in me en ik kreun luid van pijn maar vooral genot. ik gaar op en neer op zijn schoot en hij kreund luider en luider net als ik zelf.
''OH! STRIFY!!!! JAAAA!!!! roep ik luid en hij komt steeds dieper in me. ik kreun bij iedere beweging die hij maakt en hij kreunt ook steeds harder.
''oh yu! ja, sneller! oh yu! jaa!!! oh jaa!!!!'' kreund hij luid keels. hij komt luid kreunend klaar en ik laat me naast hem neer vallen. we kijken elkaar even aan en we weten dat als dit uit lekt dat we er geweest zijn. maar dat maakt het juis zo lekker! ik druk een kus op zijn lippen en kijk hem aan.
''dit blijft tussen ons denk ik!''
''is goed... maar het is wel voor herhalings vatbaar toch?'' fluistert hij geil ik geef hem een lange tongzoen en kleed me dan aan. dit was geweldig, zo wil ik iedere dag wel alleen met hem blijven!

strify en kiro (17 x uitgekomen)

kiro pov. zuchtend sta ik op uit mijn bed. ik haat het om voor 12 uur op te staan! vooral als yu dan wakker is want die is dan altijd shagreinig! en strify heeft ook altijd een ochtend humeur! of shin die de eerst 3 uur niets zegt. en romeo staat altijd vals mee te blehren met de achterlijkste muziek in de keuken. ik word soms echt niet goed van die jongens hoor! ik zucht diep en loop naar de kast. ik trek er wat kleding uit en ga naar de badkamer. strify staat net zijn tanden te poetsen en bromt wat.
''versta je niet.''
''ik wil douche!'' roept hij dan.
''ik ook!'' zeg ik droog en ik hang een handoek aan het rek. hij spuugt de tandpasta uit en kijkt me aan.
''ik zei al ik wil douche!''
''dan kom je erbij staan!'' roep ik bijde hand omdat ik weet dat hij dat toch nooit doet. sirieus, ik zou het alles behalve erg vinden om met strify te douchen maar hij zal daar toch wel anders over denken. strify kijkt me met een grijns aan.
''jij zegt het!'' grijnst hij. ik kijk hem niet begrijpent aan maar dan dringt het toch door. strify wil douchen met mij! ik haal mijn schouders op, kleed me uit en ga onder de douche staan. ik voel dat strify achter me komt staan en hij pakt de zeep van me af. ik voel de koude douchegel over mijn rug lopen en krijg er meteen kippenvel van. ik voel zijn vingers over mijn rug heen strelen en ik slaak een korte kreun. ik draai me naar hem om en kijk hem aan. we staan supper dicht tegen elkaar aan, onze neuzen raken elkaar al en onze lippen zijn enkele milimeters van elkaar verwijdert, een kleine bewiging en ze raken elkaar al. ik adem zachtjes en voel dan zijn lippen op de mijne, niet lang maar ik voelde zijn perfect zachte lippen wel op de mijne! hij kuste me! ik kijk hem kort aan en druk dan mijn lippen weer tegen die van hem. ik voel hoe zijn handen over mijn borst glijden en ik trek hem iets dichter tegen me aan. onze buiken rusten tegen elkaar, onze armen om elkaars lichaam heen geslagen en onze lippen aan elkaar geplakt.
''wie staat er onder de douche?'' horen we yu dan roepen.
''kiro!'' roept strify dan. ik kijk hem aan met een je-bent-niet-zo-slim-als-je-eruit-ziet-blik en schiet dan toch in de lach.
''wat moeten jullie met z'n tweeën in de douche?'' roept romeo dan.
''we wouden beide douche en kwamen er niet uit wie ees mocht dus dan maar samen!'' roept strify droog. we horen gegrinnik en dan voetstappen op de trap die naar beneden gaan. strify drukt me tegen de muur en begint me weer te zoenen. dan drukt hij zijn lippen in mijn nek en steeds verder naar beneden en hij blijft afdalen. ondertussen krijg ik een enorme erectie en als hij beneden is geeft hij me een pijp beurt. iedere keer kreun ik harder en harder en vanaf de gang horen we steeds meer gelach. dan horen we op elkaar gevolgt 3 bonken als teken dat ze letterlijk op de grond liggen. strify gaat gewoon door alsof er niks aan de hand is.
''danm heb je dit eerder gedaan?'' fluister ik dan. hij kijkt me even glimlachend aan en geeft een knipoog.
''natuurtalent zeker?'' lach ik dan. hij grijnst en gaat door. ik kom luid kreunend klaar en zie hem mijn goedje nog door slikken. ik glimlach en druk mijn lippen op de zijne. we zoenen nog wat en gaan dan de douche weer uit. we drogen ons af en kleden ons aan.
''volgende keer gewoon in een bed!'' fluistert hij dan in mijn oor en drukt een kus in mijn nek. ik glimlach en ga achter hem aan de badkamer uit, op naar het comentaar van yu romeo en shin!

Statistieken

Statistieken

Reacties (4)

 • EvilCupcake

  En ik vind het nog steeeeeds geweldig:P

  8 jaar geleden
 • OrbofDoom

  I REAALLYY REAAAAAAAAAALLY LOVE THIS EVRY MUCH!!(yeah)

  1 decennium geleden
 • EvilCupcake

  heey dat moet je vaker maken ik ben verslaaft of maak er een story van
  bendcest sex stand alloon
  of zo ietsxD

  1 decennium geleden
 • Liesjje

  leuk hooor meid:Pgeef mij Shin maar(A)dan mag de rest met elkaar gaan:P

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?