Welk seizoen past het beste bij jou?

Houdt jij het meest van de lente, zomer, herfst of winter?

Mogelijke uitkomsten

Lente (18 x uitgekomen)

Jij bent een echt lentemens!
Je word helemaal blij als de eerste sneeuwklokjes te zien zijn en kan niet wachten tot er weer kleine lammetjes rondlopen in de wei. Je bent altijd vrolijk en maakt mensen om je heen ook vrolijk. Je houdt veel van kleine kinderen en dieren.

Zomer (11 x uitgekomen)

Jij bent een echt zomermens!
Alleen tevreden als het echt boven de 25 graden word, want dan kan je eindelijk weer je leuke zomerkleren aan! En natuurlijk lekker zwemmen in de zee! Jouw doel is om lekker bruin te worden in de zomer en je hebt er een hekel aan als je verbrand.

Herfst (13 x uitgekomen)

Jij bent een echt herfstmens!
Een beetje myserieus af en toe. Je bent dol op sprookjes en komt in de herfst dan ook graag in bossen, dan voel je je helemaal betoverd. Als jij naar de mooie rood met witte stippen paddestoel kijkt, fantaseer je dat het een huis is van de kaboutertjes. Je houdt ook zo van de herfst, omdat het er zo mooi uit ziet om je heen. Je bent af en toe een beetje eenzaam, maar je bent niet zeker niet ongelukkig!

Winter (10 x uitgekomen)

Jij bent een echt wintermens!
Je kan heel goed tegen kou en het maakt je ook echt niet uit als je handen bevriezen. Je gaat graag naar buiten en bent dol op wintersporten! Als ze op het journaal zeggen dat het gaat sneeuwen/vriezen wordt jij helemaal vrolijk en als het dan eindelijk zover is, ga je eerst een enorme sneeuwpop maken, een sneeuwballen gevecht houden, sleeën en dan lekker binnen warme chocolademelk drinken. Gezellig!

Statistieken

Statistieken

Reacties (12)

 • Kraaivacht

  Lente klopt niet echt ik hou meer van de zomer.
  Wel cutie lammetjes trouwens!
  Van de lammetjes klopt welxD

  5 jaar geleden
 • Elsketjee

  Winterrr!!!

  5 jaar geleden
 • EvaEverdeen12

  zomer!!!!!!!!!!!!!!!

  5 jaar geleden
 • Penj

  lente

  5 jaar geleden
 • freedomwolf

  herfst,liever winter(H)(H)

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?