Welke taal past het beste bij jou?

Jaaaa? Welke taal is helemaal jou? Nederlands, Engels, Duits, Frans of Italiaans? Check het hier!!

Mogelijke uitkomsten

Nederlands (41 x uitgekomen)

Jouw taal is Nederlands!
Al die flauwekul met andere talen hoeft niet van jou, geef jou maar gewoon Nederlands! Je bent niet goed in talen op school en je vindt het ook niet leuk om te leren. Je begrijpt het nut niet van andere talen en het hoeft ook niet van jou.
Niks mis mee hoor!:P

Engels (100 x uitgekomen)

Jouw taal is Engels! Je bent een sociaal persoon en vindt het leuk om veel vrienden te hebben. Als je op vakantie bent kun jij gemakkelijk met iedereen praten en dat doe je in het Engels! Jij redt je makkelijk in het buitenland;)

Frans (29 x uitgekomen)

Jouw taal is Frans! Ik zeg het niet graag, maar je bent een beetje bekakt:P. Je houdt veel van merkkleding en maakt je daar ook vaak zorgen over. Ook wil je graag dat andere mensen je aardig vinden. Nergens voor nodig, wat boeit jou het nou wat anderen van je vinden? Jij bent zoals je bent!;)

Duits (30 x uitgekomen)

Jouw taal is Duits! Je bent een gezellig persoon en houdt veel van... eten!xDJe kan niet goed tegen stiltes en hebt het liefs heeeel veeel mensen om je heen. Je bent ook dol op feestjes. Een echte partyfreak ben jij;)

Italiaans (69 x uitgekomen)

Jouw taal is Italiaans! Je bent een beetje een dromer. Je droomt over verre landen en fantasiewerelden. Je vindt een taal leuk als hij mooi klinkt en misschien kun je wel helemaal geen Italiaans, maar het is echt een hele mooie taal om te horen! Mijn tip voor jou: Blijf niet dromen, maar maak je dromen waar!;)

Statistieken

Statistieken

Reacties (38)

 • rozencello

  Frans. Ik draag nooit merkkleding, Frans is gewoon mijn moedertaal

  2 jaar geleden
 • xmrsxhoranx

  Italiaans(lol)Klopt is mn fav vakantie land omdat de pizza daar zo lekker is en het daar zo mooi is en de taal is natuurlijk ook super mooi ik ben dr vorige vakantie nog naartoe geweest en yep ik ben een dromer(H)

  4 jaar geleden
 • FrozenStar

  Engels. Klopt. Ik doe tto en dat is met Engels enzo

  6 jaar geleden
 • Beans

  Nederlands, klopt helemaal, haha. Waarom kan gewoon niet iedereen Nederlands leren praten.

  7 jaar geleden
 • oneMINION

  (H)nederlands(H)(yeah)

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?