Make your own story ^^

het is zo doelloos als wat,
des te leuker om het te maken als je je verveelt ^^

Mogelijke uitkomsten

Bernard de roze doperwt (42 x uitgekomen)

Er was eens een roze doperwt. Hij was heel verdrietig, want iemand had zijn neus gestolen. Bernard (zo heette hij) ging hem zoeken, maar hij was verstopt. Dus pakte hij een zakdoek. Met die zakdoek ging hij gitaar spelen, in de hoop dat zijn neus terug zou komen. Maar zijn neus kwam niet terug. Dus zette Bernard zijn speurhond Tweety in. Maar Tweety faalde, omdat haar neus ook gestolen was! Bernard en Tweety besloten om de neuzen dief te grijpen. Ze wilde hem gaan aanvallen met plastic bekertjes. Makkelijk te gebruiken en ze hoeven niet in de afwas. Ze bevochten de neuzendief, maar verloren en gingen dood.
EINDE XD

Het zielige eitje (11 x uitgekomen)

Er was eens een ei, hij heette Sophie. Sophie was niet gelukkig. Want al zijn vriendjes lachte hem uit. Maar waarom wist Sophie niet. Hij dacht altijd dat het kwam omdat hij nogal naar rotte eieren stonk. Maar daar kon hij helemaal niks aan doen, hij hield nou eenmaal van bruine bonen.
Op een dag ontmoette hij een uil. Die uil hield van groen met wit gestippelde hoedjes. Maar hij droeg ze niet. Sophie liep langs de uil, en liep hem weer voorbij.
De volgende dag ontmoette Sophie een bezem. De bezem was aan het kaarten met zijn vriend de piano. Sophie vroeg of hij mee mocht doen. Maar dat mocht niet want ze waren aan het ezelen. En als een ei gaat ezelen gaat er iets naars gebeuren. Dat wisten de bezem en de piano wel, maar Sophie niet.

EINDE XD

Een dag uit het leven van een eendagsvlieg (15 x uitgekomen)

Jan was een rustige, maar lieve vlieg. Toen hij geboren werd ging hij meteen opzoek naar een vriendje. Maar die vond hij niet, want hij was nog maar een baby, en een vlieg. Wie wil er nou bevriend raken met een vlieg? Toch gaf hij de hoop niet op. Hij zoemde de hele wereld rond. Hij zoemde wel van helemaal het noorden tot het zuiden van zijn geboorteplaats. Onderweg kwam hij een bananenschil tegen. Ook kwam hij een sudoku tegen. Jan vroeg aan de sudoku of hij hem mocht oplossen. Maar dat mocht niet van Grietje (zo heette de sudoku). Grietje liep echter wel met Jan mee, ze was wel geinteresseerd in een eendagsvlieg. Samen liepen ze de weide wei rond. Jan was de gelukkigste vlieg ter wereld. Hij en Grietje leefden nog lang en gelukkig. Tot de volgende morgen kwam.. ^^

EINDE XD

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

 • Attina

  Bernard de roze doperwt :')

  1 decennium geleden
 • BlackShiver

  Een dag uit het leven van en eendagsvlieg x'D
  Erg leuk verzonnen(Y)

  1 decennium geleden
 • McGuiness

  Het zielige eitje;)

  1 decennium geleden
 • CoowlGirly

  Het zielige eitje:Pgwn lol:Y)

  1 decennium geleden
 • xJIJLIEF

  Bernard de roze doperwtxD

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?