Wat voor jongen past bij je?

Altijd al willen weten welke jongen bij je past? Doe de test! x

Mogelijke uitkomsten

Romantische jongen (1117 x uitgekomen)

All you need is love love love. Een romantische boy kan je veel liefde geven, hij verwend je met lieve woorden, knuffels en kusjes, en alles wat je maar wilt. Hij maakt een gezellige sfeer op jullie eerste date. Hij zal jouw redder in nood zijn als het eventjes wat minder gaat. Een geweldig vriendje. Maar let wel op dat hij niet te ver gaat, niet te veel slijmt en niet té lief voor je is, dat kan irritant worden!

Nerdie (9 x uitgekomen)

All you need is a nerdie boy. Een jongen die je kan helpen met huiswerk, bij je past, intelligent is, dit is alles wat jij nodig hebt.

Machoman (425 x uitgekomen)

Bij jou past een jongen die stoer is, die laat zien dat hij een echte man is. Hij gaat voor jou door het vuur, heeft alles voor je over. Maar pas op dat hij niet te stoer gaat doen, hij moet ook romantisch blijven. Een geweldig vriendje!

Lachebekkie (1638 x uitgekomen)

Alles wat jij nodig hebt is humor in een relatie. Jij word stapelverliefd op een jongen als hij grappig is en jou aan het lachen maakt. Samen lachen jullie heel wat af, en doen jullie gekke dingen, jullie trekken de wijde wereld in en gaan naar leuke plekken om te daten. Een lief vriendje, en ook nog eens grappig, dat is wat jij nodig hebt.

Fashionman (1641 x uitgekomen)

Jij hebt gevoel voor mode, en jouw lover moet dat ook hebben. Jullie moeten met zijn tweetjes lekker kunnen shoppen, tot jullie erbij neervallen. Dit is wat je nodig hebt, een vriendje wat kan zeggen of jou iets goed staat of niet, en als hij dan ook nog lief is, is het plaatje compleet.

De redder in nood (1908 x uitgekomen)

Jij hebt een jongen nodig die er voor je is, als het even niet goed gaat, maar ook als het wel goed gaat. Iemand bij wie je je verhaal kwijt kunt, maar ook iemand die je komt redden als er wat fout loopt. Iemand die je helpt met alles in je leven, iemand die voor jou een rots in de branding is.

Statistieken

Statistieken

Reageer (99)

 • Fischer07

  Romantische jongen :)

  6 jaar geleden
 • Snufkin_

  Leuke quiz, lekker lang! :p

  6 jaar geleden
 • DabbendeVis

  fashionman xD ik vind het innerlijk wel belangrijker dan het uiterlijk ;DDDD

  6 jaar geleden
 • Marisha

  De redder in nood
  Maar dat klopt ook wel.

  6 jaar geleden
 • LoveLockhart

  Redder in noot.
  ( dus ik heb de ware :) lol)

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?