in welk decenium hoor je thuis ????

.......... doe je best!!

Mogelijke uitkomsten

je hoort in de jaren '70 (1 x uitgekomen)

Je hoort in de jaren '70. Je houdt enorm van uitgaan met je vriendinnen, maar een avondje thuis met je famillie vind je net zo gezellig.Je favoriete kledingstuk is een minirok en je gaat experiment met je make-uplook zeker niet uit de weg.

Jij hoort in de jaren '80 (10 x uitgekomen)

Jij hoort thuis in de jaren '80. =de muziek van Michael Jackson en Madonna zijn de beat van je leven. Jou favoriete tijdverdrijf is dan ook naar megaconcerten gaan. Je amuzeert je steets te pletter en neemt het leven niet te serieus.

Je hoort thuis in de jaren ' 90 (19 x uitgekomen)

Jij hoort thuis in de jaren '90. Dancemuziek is echt jouw ding, maar ook op een fouteparty amuzeer jij je te pletter. Wanneer je niet uitgaat, ben je gegarandeert achter je spelconsole te vinden. Jouw kledingstijl is nonchalant en je draagt het liefst kleurrijke outfits.

Je hoort thuis ind de jaren 2000 (4 x uitgekomen)

Jij hoort thuis in de jaren 2000. Het liefst zit je achter je computer, waar je niet alleen je sociale contacten uitbouwt, maar in enkele in enkele muisklikken ook je garderobe aanvult.Je bent altijd mee met de laatste trens, of dat nu op make-up, styling of gadgetgebied is.

Statistieken

Statistieken

Reacties (4)

 • veermeis

  de jaren 90 leuk!!!

  9 jaar geleden
 • RomyLM

  best leuk ik heb jaren 90

  9 jaar geleden
 • Histoire

  2000(cool)

  9 jaar geleden
 • AlienStar

  best leuk ik heb jaren 70

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?

Add Your Banner Here