Op wie lijk jij van Spongebob?

Wie kent er nou geen spongebob?

Mogelijke uitkomsten

Spongebob Squarepants. (185 x uitgekomen)

Spongebob is de gekke vierkante spons uit Bikini Broek. Hij zit vol met energie en levenslust. Hij heeft het beste met iedereen voor en probeert iedereen te helpen. Hij woont in een ananas met zijn slak Gerrit, en naast Spongebob woont Octo. Die wordt helemaal gek van het irritante gedrag van Spongebob. Spongebob werkt samen met Octo in de Krokante Krab. Mr. Krabs is daar de baas van, en Spongebob bakt daar de krabburgers. De beste vriend van Spongebob is de gekke Patrick Ster, samen zijn ze de twee mafste figuren uit Bikini Broek.

Patrick Ster (221 x uitgekomen)

Patrick is de domste persoon uit Bikini Broek, maar ook een van de aardigste. Hij woont onder een steen, naast Octo en samen met Spongebob maakt hij Octo helemaal gek. Patrick is de beste vriend van Spongebob en samen maken ze veel plezier. Patrick wil Spongebob altijd graag helpen met zijn (rare) ideetjes,dus Patrick gaat heel vrolijk door het leven!

Octo Tentacle. (59 x uitgekomen)

Octo is een van de chagarijnigste bewoners van Bikini Broek. Hij woont tussen Spongebob en Patrick in en daar wordt hij helemaal gek van. Hij werkt samen met Spongebob in de Krokante Krab en ook daar maakt Spongebob hem helemaal gek. Octo houdt van klarinet spelen, maar nog het meest van... rust! En dat krijgt hij absoluut niet in Bikini Broek!

Gerrit. (70 x uitgekomen)

Gerrit is de slak van SpongeBob, maar hij miauwt. Hij volgt Spongebob overal waar hij in het huis gaat. Maar Gerrit houdt niet van in bad gaan en als hij te weinig drinkt, verschrompelt hij helemaal.

Statistieken

Statistieken

Reacties (75)

 • Befour

  Spongebob c:

  7 jaar geleden
 • Greenfeld

  Gerrit. Miauw.

  7 jaar geleden
 • CaitjeD

  haha ik ben Spongebob Squarepants jeej

  7 jaar geleden
 • BabyWhale

  hallo, ik ben patrick en ik ga pizza halen.

  7 jaar geleden
 • xxMrsMalikk

  Octo hahaha :p

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?

Add Your Banner Here