Wie is jou'n perfecte date?

Krijg jij Hugh Grant als date of Daniel Radcliff? Of misschien zelfs Johnny depp? Kom er achter;)

Mogelijke uitkomsten

Hugh Grant (29 x uitgekomen)

Jij gaat vanavond nog daten met Hugh Grant, een knappe filmster. Hij is super, hij is romantisch en heeft met Julia Roberts in Notting Hill gespeeld. Zeker een aanrader!

Hugh Jackman (25 x uitgekomen)

Jij gaat er lekker op los daten met Hugh Jackman. De Wolverine, de Lipton Ice Tea man! Als je met hem date kun je vast een vooraad Lipton inslaan, en pas op er kunnen klauwen uit zijn handen komen! Bij jou past X-Men, check de films. Er is btw nu ook een nieuwe; X-men: First class.(flower)

Robert Pattinson (9 x uitgekomen)

Jij gaat daten met Robert! Maar let op, hij eet niks. Hij gaat liever jagen op poema's. Twilight en Rember Me zijn zeker aanraders.

Johnny Depp (67 x uitgekomen)

Jij gaat daten met Johnny Depp! Hij is misschien wat ouder, en heeft een vrouw. Maar jij verstoot haar en word de stiefmoeder van Jack en Lily-Rose, de kinderen van Mr. Depp! Ik wens je succes met deze romanticus, hij is knap en heeft een eigen eiland! Weet wel een ding, hij kan me scheten laten. Dus is het beter om eem wasknijper mee te nemen.
Voor jou is Alice in Wonderland, Pirates of the Carribean en Chocolat.

Justin Bieber (33 x uitgekomen)

Jij date met een zangtalent! Stel je eens voor: Justin komt een cafétje in Parijs uitlopen hij loopt je tegen het lijf. Jij bent opslag verliefd, maar weet dat hij al een relatie met Selena heeft! Justin vraagt je uit om een keer naar zijn concert te komen, je mag achter het gordijn staan dus hoor je hem het best. Hij vraagt je het podium op en komt erachter dat jíj ook kan zingen. Hij maakt het uit met Selena en begint een relatie met jóu!

Tom Felton (16 x uitgekomen)

Je date met een Harry Potter held! Tom Felton is zeker knap, hij speelt Draco Malfidus, Draco Malfoy in de Harry Potter films. De verwende jongen die Volermort dient, misschien kan je zin stok lenen?
Als je alle Harry Potter films nog niet gezien hebt, is dat zeker een aanrader.

Orlando Bloom (3 x uitgekomen)

Jij date met Orlando Bloom. Je kent hem vast van Lord of the Rings, of van Pirates of the Carribean. Hij is best knap, en kan goed zoenen, denk je niet? Als je Lord of the Rings nog niet heb gezien, neem een kijkje of bekijk Pirates, zeker een aanrader.

Daniel Radcliff (4 x uitgekomen)

Dé Harry Potter wil een date met jóu? Is dat niet geweldig? Hij beschermt je ook nog eens tegen Voldermort!

Harry potter is voor jou zeker een aanrader.

Zac Efron (16 x uitgekomen)

Zac Efron, de ster uit HSM. En van 17 Again. Hij is best knap en heeft een JB kapsel. Een date met hem kan je niet missen!


17 Again en Charlie St. Cloud zijn misschien aanraders!

Taylor Lautner (75 x uitgekomen)

Het wasbordje van hem. Loopt het water je niet uit de mond? He's a wolf, a shape-shifter! Ik snap best dat je hem wilt, maar wacht even vanavond is julie eerste date pas! Alle Twilight zijn aanraders, maar Valetines Day is ook zeker een leuke film!

Statistieken

Statistieken

Reacties (62)

 • Silke963

  OMG JUSTIN BIEBER SORRY MAAR IK HAAT HEM O.O
  D: D: D:

  5 jaar geleden
 • Sunlightt

  Taylor!

  ik vind toch Dylan O'Brien de beste hahaha

  5 jaar geleden
 • Zoldyck

  Hugh Jackman...

  5 jaar geleden
 • Fennec

  Taylor!!!!

  5 jaar geleden
 • Elsketjee

  Taylor, eerlijk vind ik Orlando en johnny ietsje leuker :-)

  5 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?

Add Your Banner Here