Welke Fiesta Online Class past het beste bij jou?

Waarschijnlijk zijn er niet veel mensen die dit spel kennen, maar ik was het toevallig aan het spelen en bedacht me dat er nog geen quiz van was.
WARNING: Mensen die het spel niet kennen zullen van het grootste deel van de vragen helemaal niks begrijpen! >.<

Dit is ook een beetje om uit te proberen hoe ik een quiz moet maken.. >.<
Het is mijn eerste dus ik hoop dat hij een beetje goed word.

Mogelijke uitkomsten

Fighter (16 x uitgekomen)

Fighters zijn de tankers in Fiesta. Het zijn Close Combat Warriors die nergens bang voor zijn en elke vijand zonder problemen aandurven! Ze kunnen makkelijk en snel quests klaren met AEO-skills en Stun.
Ze zijn zowel goed voor team als solo gevechten en kunnen zichzelf prima redden als ze alleen zijn. In een party zijn ze geweldige hulp voor het killen van monsters.

Fighter Weapons: One-Handed Sword (+Shield), Two-Handed Sword of een Axe.
Fighter Jobs: Fighter(lv 1), Clever Fighter(lv 20), Warrior(lv 60) en Gladiator OF Knight(lv 100).

Cleric (20 x uitgekomen)

Clerics zijn de enige class met de mogelijkheid om zichzelf en ander te Healen met behulp van de skills die ze bezitten. Ze zijn gewild in elke party. Clerics worden ook vaak gevraagt om te buffen of the curen en de meeste zullen dat ook graag doen.
Vaak staan ze in party gevechten aan de zijkant te zorgen dat iedereen het overleeft. In solo training gaat het als Cleric heel langzaam met het killen van mobs en klaren van quests, omdat ze niet zo'n heele hoge attack power hebben. Daarin tegen zullen ze het wel heel makkelijk overleven omdat ze de hoogste defense hebben en als enige kunnen healen zonder behulp van stones of potions.

Cleric Weapons: Hammer of Mace (in beiden gevallen een Shield)
Cleric Jobs: Cleric(lv 1), High Cleric(lv 20), Paladin(lv 60) en Guardian OF Holy Knight(lv 100).

Archer (21 x uitgekomen)

Archers zijn een van de Long Ranged classes. Ze zijn snel en staan bekent om de DoT-skills. Ze zijn handig in party gevechten door de Poison en Bleeding skills en daarom ook erg gewild. Verder kunnen ze ook zonder party prima gevechten winnen zelfs als de mobs met hele grote getallen achter ze aan gaan. Toch hebben Archers geen hoge defense.
Kortom; het zijn erg verrassende classes en als je ermee om kan gaan ook een van de irritantste tegenstanders in bijvoorbeeld de PVP.

Archer Weapons: Bows en Crossbows (gelukkig hoef je de pijlen niet apart te kopen)
Archer Job: Archer(lv 1), Hawk Archer(lv 20), Scout(lv 60) en Sharpshooter OF Ranger(lv 100).

Mage (13 x uitgekomen)

Mages zijn meesters der elementen! Ze zijn een Long Ranges Class die de natuurlijke gevaren tegen zijn of haar tegenstander keert alsof het niets is. Met de hoogste Magic Attack uit het hele spel gaan ze ten strijd met AEO-skills, SP Drain en stelen of verwijderen je Buffs. Ze maken je zwak voor ze je afmaken.. Of ze zorgen voor een snelle dood door alle skills van blasts en bolts tot AEO's op zijn of haar vijand te gebruiken.
In een party is een Mage een van de Damage Dealers en is over het algemeen de Tanker aan het helpen met het verzwakken en vermoorden van de mobs. Door het makkelijk te kunnen timen van aanvallen zijn het hele goede KSers.

Mage Weapons: Wands en Staffs.
Mage Jobs: Mage(lv 1), WizMage(lv 20), Enchanter(lv 60) en Wizard OF Warlock(lv 100).

Joker (14 x uitgekomen)

Jokers zijn de nieuwste class in Fiesta en bestaan nog niet zo heel lang. Het zijn Close Combat classes met de mogelijkheid debuffs als Poison, Decay en Decrease TravelSpeed. Het zijn snelle classes en hebben veel kracht, maar de defense is meestal wat aan de lage kant. Er is een mogelijkheid dit te hoger te doen in sommige stat-builds, maar de basis is niet gefocust op de END. Daarintegen verslaan ze de meeste vijanden wel heel snel door de hoge attack-speed en sterke skills.
In een party word de Joker vaak gezien als een van de DoTers door de Debuff-skills en zijn meestal niet degene die tanken. In boss-fights hebben ze meestal de meeste problemen aangezien ze geen hoge defense hebben, maar wel dichtbij de vijand moeten staan om aan te vallen.

Joker Weapons: Double Claws of Dual Swords.
Joker Jobs: Joker(lv 1), Rogue(lv 20), Slayer(lv 60) en Reaper OF Sprectre(lv 100).

Statistieken

Statistieken

Reacties (2)

 • Khelian

  mage maar fighter is m'n main:P

  9 jaar geleden
 • ZemoxKiolo

  Archer.
  Awesome, ik was altijd ook een Archer.

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?

Add Your Banner Here