Welke thee van Pickwick ben jij?

Zoals de titel het al zegt...

Mogelijke uitkomsten

Classic English Blend (97 x uitgekomen)

Pickwick Classic is een theemelange van de fijnste kwaliteit met een rijk aroma en een volle smaak. Het is een perfecte thee om elk ogenblik van de dag te drinken met je gezin en vrienden.

Groene Thee Original lemon (36 x uitgekomen)

Pickwick Groene thee Original citroen heeft een karakteristieke lichte kleur. Een vleugje citroen zorgt voor een heerlijk frisse smaak. Pickwick Groene thee past goed bij een gezonde levensstijl.

Bosvruchten (291 x uitgekomen)

Basis voor deze melange zijn theesoorten uit Indonesië en Afrika met een lichte smaak. De toegevoegde stukjes gedroogde bosbes, aardbei en framboos geven deze melange een volle, gevarieerde bosvruchtensmaak. Een heerlijke thee voor ieder moment van de dag.

Citroen (20 x uitgekomen)

Pickwick thee met citroensmaak is heerlijk, vooral tijdens zwoele zomerdagen. Theesoorten uit Indonesië en Afrika, met een lichte smaak, dienen als basis voor deze melange. Om de volle smaak volledig tot zijn recht te laten komen, worden stukjes citroenschil toegevoegd aan deze melange.

Kamille Variatie (31 x uitgekomen)

De Egyptenaren wisten het al: kamille is een bijzonder kruid en geschikt voor een moment van ontspanning. Kamille wordt gecombineerd met heerlijke smaken en zit verpakt in 1 doosje.

Rozebottel Variatie (12 x uitgekomen)

Geniet van een moment van ontspanning met Pickwick rozebottelthee.

Turkish Apple (16 x uitgekomen)

Pickwick Turkish Apple is een zoete appelthee naar Turks gebruik. In deze melange is appelthee gecombineerd met een vleugje vanille voor een rijke smaak.

Statistieken

Statistieken

Reacties (71)

 • Wavechaser

  Bosvruchten. Nah fam, ik haat bosvruchten. Geef mij maar groene thee of citroen thee. Of groene thee met citroensmaak.(krul)

  4 jaar geleden
 • AmeranthaGaia

  Green Thea original Lemon. Joepie! Wat een originele quiz ook, ik weet zeker dat niemand ooit deze quiz gemaakt heeft. Mijn complimenten daarvoor. Daarom ook als stem een negen en een kudo.

  4 jaar geleden
 • Groningen

  Bosvruchten, ik haat thee. Drink het alleen als ik ziek ben.

  6 jaar geleden
 • Caramelpopcorn

  Bosvruchten,
  Klopt die vind ik zoooooo lekker:)

  X

  6 jaar geleden
 • Penj

  Citroen de enige die ik lust

  7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?

Add Your Banner Here