Zou jij klaar zijn voor een tienerzwangerschap?

Na enkele weken te hebben gewacht op je menstruatie, geef je het wachten op en koop je met een bang hart een prediktor. Na de test blijk je zwanger te zijn...

Mogelijke uitkomsten

Mommy to Be! (192 x uitgekomen)

Jij zou geen moment twijfelen! Jouw kindje is welkom. Jij trekt je er dan ook niet van aan dat dat ene gemene meisje slechte opmerkingen maakt. Het is jouw buikje en jouw kindje. Jij zal je kindje met alle zorg en liefde omringen. En je vind het dan ook niet zo erg dat je die ene afspraak met je vriendin waar jullie nu al zo lang op wachten af te zeggen. Jij zou de perfecte moeder zijn!

Welcome Baby? (133 x uitgekomen)

Jij twijfelt toch even. Je wil nu nog helemaal geen baby! Maar je voelt je verplicht je verandwoordelijkheid op te nemen. Je hoopt dan natuurlijk ook dat je vriend het zelfde doet, want je wil niet de opvoeding alleen doen. Dus moeten je ouders er toch ook af en toe eens op passen terwijl jij je gaat amuseren. Als je je kindje dan toch eten geeft en het schenk je zijn mooiste glimlach, ben je vertederd en ben je toch blij dat je je kind nog hebt. Je heeft je kind veel liefde maar toch moeten andere zich soms opofferen door voor je kind te zorgen.

Demon Baby (14 x uitgekomen)

Jij zou meteen abortus willen plegen! Maar als je kind toch geboren is, ga jij verder met je gewone leventjje en mogen je ouders de opvoeding op hun nemen. Jij vind het dan ook normaal dat je moeder opstaan als je kindje 's nacht huilt. Ook in het weekend vind jij het normaal dat jij tot in de middag mag uitslapen. Bedenk ook wel eens dat je ouders Oma & Opa zijn. En niet mama & papa. En probeer zelf voor je kindje te zorgen!

Statistieken

Statistieken

Reacties (29)

 • sylvieiscool

  de demon baby is schattig

  3 jaar geleden
 • yaratje

  ik ben trouens al een tienermoeder

  8 jaar geleden
 • yaratje

  Mommy to Be!

  zo meisje bij mij uit de klas heeft ook een kindje en zij is nog maar net 14

  8 jaar geleden
 • feminist

  Mommy 2 Be, zoals ik al dacht. Ik ben namelijk nogal anti abortus.

  8 jaar geleden
 • Tinaaax257

  Mommy to be,
  Ja ik weet het, ik ben heel verntwoordelijk en nooit rommelig en raak nooit iets kwijt Neee joh, hoe kom je erbij...
  Ik wil wel een baby maar niet op mijn 13e...

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?

Add Your Banner Here