welk paardenras past het beste bij jou?

wil jij graag weten welk paardenras bij jou past? QUIZ IT!

Mogelijke uitkomsten

de haflinger (0 x uitgekomen)

jij past het beste bij de haflinger. dit ras werd vroeger gebruikt als berg paard in Oostenrijk. opvallend is dat ze altijd blonde manen en een soort palomino kleur hebben. deze grote pony varieert een beetje van bouw.

de fjord (19 x uitgekomen)

jij past het beste bij de fjord. dit ras uit noorwegen is opvallend door zijn wildkleur en zwart witte manen en staart. de manen zijn meestal in een booog geknipt. de fjord is een redelijk grote pony. van zo'n 1.47 stokmaat. het zijn lieve, soms eigenzinnige paarden.

KWPN (0 x uitgekomen)

jij past het beste bij de KWPN,
dit mooie warmbloedpaard komt uit nederland de afkorting KWPN staat voor : koninglijk warmbloed paard nederland. dit ras is meestal in bruin of zwart te zien maar ook wel eens in schimmel. ze zijn geschikt voor dressuur of springen. het zijn echte paarden die wel 1.70 hoog kunnen worden.

arabier (9 x uitgekomen)

jij past het best bij de arabier. dit temperament volle ras heeft een elegant deukje in zijn neus. ze zijn in alle kleuren behalve bont of appaloosa.
deze paarden zijn erg gevoelig.

fries (33 x uitgekomen)

jij past het best bij de fries. dit prachtige ras is 100% Nederlands. ze komen alleen in de kleur gitzwart voor. ze mogen geen aftekening hebben. de fries heeft veel behang. ze heffen hoog op in draf. de fries is erg populair. ze kunnen goed voor de kar maar ook redelijk dressuur en een sprongetje. hun stok maat ligt rond de 1.50 - 1.70

de shetlander (3 x uitgekomen)

jij past bij de shetlander. dit schattige kleine pony ras is er ondeugend. en kan meer als je denkt. ze komen van de shetlandeilanden. en komen in alle kleuren behalve appalooosa. ze zijn leuke kinderponys en kunnen uitstekend voor een klein karretje ze zijn kwa verhouding het sterkste ras terwereld. ze kunnen wel 3x hun eigen gewicht dragen!

een ander ras (of een kruising) (1 x uitgekomen)

jij past het best bij een ander ras (of een kruising). je bent vast heel verschillend. leuk toch zo veelzeidig ?

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?

Add Your Banner Here