Ben jij een BLARGH?

Je weet het nu nog niet (nou ja, zometeen wel, want ik leg het nu uit, maar... Nou luister maar gewoon... Of nou ja, lees nou maar gewoon) maar er is een enorme geheime society genaamd BLARGH. En nee, dat is geen afkorting. Daarom wilde het evil genootschappen genoot schap ons ook niet toelaten (Revenge!). Egh. Onze leden, de BLARGH (ja, we hebben besloten speciale spellingswetten te maken) worden alleen EXCLUSIEF toegelaten, nadat ze getest worden op slechtheid. Daarom hebben wij deze ultimate test gemaakt!

1. Een kleine delegatie chocolate chip koekjes waar wij mee hebben geëxperimenteerd (omdat iedereen begint te watertanden bij hun aanzicht en daardoor weerloos is) is ontsnapt uit hun superstevige hypermoderne gevangenis (een plastic Ikea doos) Wat doe je?2. Er staat hier als voorbeeld 'hou je van vliegen'. In welke BLARGH situatie zou het gepast zijn om te vliegen?


3. Je favoriete zitzak in onze luxe BLARGH-lounge (de bezemkast om de hoek, ja, die daar!) is ingepikt door een enorm kookboek. Wat doe je?4. Onze BLARGH-selectie is erg kieskeurig en precies. Dus; kippenvlees, koeienvlees of een tripje naar Pluto?5. Hierna nog twee vragen. We zouden er graag meer geven om je brein mee te teisteren maar helaas zijn er regelementen... Waar of niet?


6. Een lange vraag; als het BLARGH hoofdkwartier ontploft, met een lichte zuidenwind en een helikopterpropellor in je ondergoedla, met tevens een elektrisch verwarmde broek aan... Eet je dan voor het avondeten taco's?7. Helaasjes speculaasjes, de quiz is al bijna voorbij. Was hij ULTIMATE, gah! of broccoli?