Welk van mijn verhalen past het best bij jou?

zoals de titel al zegt!!!!:D(yeah)

Mogelijke uitkomsten

The fairy princess (14 x uitgekomen)

The fairy princess is perfect voor jou.

wat gebeurt er als 1 meisje 2 rijken moet redden van de ondergang. de 2 rijken slaan de handen in elkaar om zo het kwaad te verslaan, maar er dreigen alleen maar meer gevaren op het pad daarnaartoe. lukt het haar om de bewoners van het andere rijk niet te vermoorden of te verwonden? en zou ze haar ware liefde ooit nog tegenkomen. lees het verhaal en je zult er allemaal achter komen.

One war, two lives (with Umbra) (15 x uitgekomen)

One war, two lives is perfect voor jou.

June Destiny Mayford en Sil Obby. June is een rijk meisje in Engeland tijdens de oorlog van 2012. Sil zit in het Amerikaanse leger. De amerikanen ontvoeren June en Sil zet zijn eigen leven op het spel om maar met haar te kunnen zijn. Een verboden liefde.
geschreven door: DevilWings en Umbra

My life totally changed (0 x uitgekomen)

My life totally changed past supergoed bij jou

Raven (17 jaar) verhuist naar Washington. Ze wordt helemaal depri als haar ouders plotseling overlijden. Nou ja, plotseling. Opeens ziet ze een vreemde, donkere gedaante in de tuin. Als er een kogel door het raam schiet weet ze het zeker. Haar ouders zijn vermoord, maar door wie? Als ook haar pleegbroertje bijna wordt vermoord verandert ze helemaal. Samen met haar beste vriendin en haar pleegbroertje zoekt ze het tot de bodem uit. Wie is de moordenaar en waarom moord hij?

The Games of Death [HP] (2 x uitgekomen)

The Games of Death [HP] is echt iets voor jou. Helaas is de story al afgelopen

Het is het 4e jaar voor Lily Potter. Als Anderling de 1e avond vertelt dat er een nieuw spel is, is iedereen in rep en roer. The Games of Death worden ze genoemd. 4 leerlingen, 1 van elke afdeling, moeten hun leven op het spel zetten om hun afdeling naar de overwinning te slepen, maar dat gaat niet zonder gevaren te trotseren. Gelukkig zijn Lily's broers, James en Albus, er om haar te steunen.

I fell in love with the most populair boy from my class (5 x uitgekomen)

I fell in love with the most populair boy from my class past bij jou.

Phoenix Lavogini is op haar 4e verhuist naar Rome. Nu zit ze in de 3e klas en ze wordt opeens verliefd op Marco, de populairste jongen uit de klas. Hoe moet het nu verder? Thuis huilt ze op haar kamer om haar gevoelens en omdat ze te bang is om Marco te vertellen dat ze verliefd op hem is

Witchcraft and Wizardry (1 x uitgekomen)

Withcraft and Wizardry is wel een verhaal voor jou

Er worden 5 jongens (Aiden, Taylor, Mike, Ian, Carlos) en 5 meisjes (Mynthe, Elissa, Maddison, Samira, Jane) ontvoerd in Engeland. Niemand weet waarheen. De jongens en meisjes worden getraind, ondergronds, in de kunsten van de hekserij. Als er opeens iemand verdwijnt, van de 10, zijn de anderen verbaast. Er verdwijnen er steeds meer, totdat er 2 overblijven. 1 jongen en 1 meisje. Zij zullen tegen elkaar moeten strijden om te bepalen wie er de opvolger van de heksenkunst wordt.

I never felt love until I died (1 x uitgekomen)

I never felt love until I died is een pracht story voor jou

Arch of the Survivors (0 x uitgekomen)

Arch of the Survivors is speciaal voor jou

Sharon komt op de universiteit van Utrecht terecht en word op missie gestuurd, samen met Katelyn "Kate" Iwardsen en James Parker. Naar Praag om de groep Survivors op te pakken voordat ze de wereld opblazen.

The secret circle (0 x uitgekomen)

The secret circle is perfect voor jou

Sparkling Angels || Elody & Bella VS. Scarlett (38 x uitgekomen)

Sparkling Angels || Elody & Bella VS. Scarlett is super voor jou

In een klein dorpje in Engeland woont Bella samen met haar zus Elody bij mevrouw Moore en zij moeten de kost verdienen. De ouders van Bella en Elody zijn omgekomen in een ongeluk. Het is er altijd rustig geweest tot er opeens iets uit de hemel naar beneden valt. Niemand wil er iets vanaf weten, behalve Bella. Als ze schokkend nieuws te horen krijgt wilt ze dat ze nooit had geweten wat het was.

White Moon || Vampire Memories (1 x uitgekomen)

White Moon || Vampire Memories is een story die vrijwel perfect is voor jou

Only in the full moon
There is a crazy mind
A crazy memory
You can't see it's soul

A crazy mind
That only knows blood
It can't get enough
Watch out for the crazy mind

Statistieken

Statistieken

Reageer (3)

 • Comicae

  the sparkling angels maak die is beschikbaar wat ik kan hem niet zien
  o ja bij de vraag hou jij van fantasie wezens heb ik ja ingevuld ookal vind ik niet dat kabouters fantasie wezens zijn want elk dier heeft een groter of kleiner soort genoot hazen hebben konijnen, hagedissen hebben krokodillen, wormen hebben slangen dus waarom zouden wij er geen hebben oke sorry te veel geklets over kabouters

  1 decennium geleden
 • Umbra

  I never felt in love until I died, vreemd ik zou toch denken dat ik op de story van ons samen uit zou komen XD

  1 decennium geleden
 • Celin

  Hoeveel verhalen heb jij? O.o

  ~The Games of Death [HP]

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?