Which Sticky Note, Is Your Lucky Note? || One Direction

Je bent net uit van school en je besluit met je beste vriendin naar het park te gaan. Jullie zitten net op een bankje als plotseling 5 jongens uit jullie klas bij jullie komen zitten. Niall, Liam, Harry, Zayn en Louis. Samen kletsen jullie wat en na een tijdje stelt je vriendin voor om 'Sticky Note, Lucky Note' te gaan spelen. Ze pakt haar plakbriefjes van school uit haar tas en de jongens rennen ermee weg.
Part 2:
Which Sticky Note, Is Your Lucky Note? || One Direction • Part 2

Mogelijke uitkomsten

Niall Horan (302 x uitgekomen)

Je keek een tijdje om je heen. Je schrok van een hond die blafte. Je stond maar op en je liep weg. Al snel zag je een paars briefje hangen. Nog een briefje, nog een en nog een. Na een tijdje kwam je aan op een veldje. Je keek om je heen en je zag een paars kleedje liggen. Je liep ernaartoe en ging op het kleedje zitten. Op het kleedje lag een picnikmand. Je opende het en op de deksel zat een plakbriefje. 'Heb je honger?' stond erop. Je deed de deksel weer dicht en je hoorde iemand zeggen: 'En? Heb je honger?' Je keek achter je en daar stond Niall. Hij had een roos in zijn hand. 'Ja ik heb wel honger' zei je.
Niall kwam naast je zitten en gaf je de roos. 'Bedankt!' zei je en je rook aan de roos. Niall pakte een boterham uit de picnikmand en begon te eten. Jij pakte wat te drinken en jullie begonnen te praten. Je was nog druk aan het praten toen Niall je kustte. Hij lachte naar je en je lachte terug. Hij deed zijn arm om je middel heen en je legde je hoofd op zijn schouder. 'Heb je lekker gegeten?' vroeg hij. 'Ik wel' 'Ik ook' zei je. Niall pakte de rest van de plakbriefjes en gaf die aan jou. 'Mag je hebben, op elk briefje staat nog iets' zei hij lachend. Je bekeek de briefjes 1 voor 1 en op elk briefje stond wel iets liefs. 'I Love You', 'You're Cute' en al dat soort dingen. Je lachte bij elk briefje dat je las. Na de laatste keek je weer naar Niall en hij kuste je nog een keer. 'Dit was echt mijn Lucky Note' zei je en Niall bracht je thuis.

Lees ook mijn story: Lifechanging ~ Niall Horan

Harry Styles (272 x uitgekomen)

Je wachtte een tijdje, maar na 1 minuut was je geduld al op. Je sprong van het bankje af en je rende over het paadje. Er liep een kat voorbij. Op de kat zat een roze plakbriefje. Er stond op: 'Come and get me ;D' Je lachte en je liep door. Al snel zag je het 2e plakbriefje op een stoeptegel zitten.
Na een paar briefjes kwam je aan bij de kermis in de stad. Je keek overal om je heen maar je zag geen plakbriefje. Je keek nog eens heel goed en zag iets zitten op een... suikerspin? Je liep verward naar de suikerspinkraam en vroeg een suikerspin. Je kreeg de suikerspin met het briefje en er stond op: 'Kijk voor je' Je keek gelijk en je zag Harry voor je staan. 'Vind je suikerspinnen lekker?' vroeg hij. 'Haha ja, heel lekker' en je pakte een stukje suikerspin.
Je nam een hap en Harry bleef naar je staren. 'Wat is er?' vroeg je. 'Mag ik ook een stukje?' vroeg hij. 'Ja tuurlijk, pak maar' zei je en je hield de suikerspin naar Harry toe. 'Niet van je suikerspin, maar van jouw mond' zei hij en hij kuste je. Verbluft bleef je staan en Harry pakte je hand. Hij trok je mee naar het reuzenrad en jullie zochten een plekje. 'I Love You' zei hij toen jullie bovenaan waren. 'I Love You Too' zei je. 'Was dit je Lucky Note?' vroeg Harry. Je knikte, want dit was defenitly jouw Lucky Note.

Lees ook mijn story: Lifechanging ~ Niall Horan

Liam Payne (388 x uitgekomen)

Je wachtte geduldig een kwartiertje. Je stond op en je had het 1e briefje bijna over het hoofd gezien. Het 1e briefje zat al op de bank waar je zat. Het was een blauwe. Er stond een pijl op naar rechts. Je liep naar rechts en je zag ongeveer om de 2 meter een nieuw briefje hangen. Je liep rustig door het bos tot je aankwam in het midden. In het midden staat een grote fontein met daaromheen een parkje. Je zag een groot blauw vierkantje op de voorkant van de fontein zitten. Je liep ernaartoe en je had ongeveer 46 blauwe plakbriefjes geteld. Je keek naar de fontein. Opeens voelde je iemand met zijn armen om je middel slaan. Je keek naast je en je zag het gezicht van Liam. Hij lachte en hij draaide je om. Je keek nu recht in zijn ogen. Jullie bleven maar staren. Na een tijdje zei Liam: 'Vind je dit er een mooie plek voor?' 'Ja, het is prachtig. Waarvoor dan eigenlijk?' vroeg je. 'Een prachtige plek, voor je 1e kus' hij lachte en nog geen tel later kuste hij je. Dit was hem dan, je 1e kus. Gelukkig was het wel met iemand die je al heel lang leuk vond.
Liam pakte rustig je handen en jullie maakte een wandeling. 'Vond je het leuk vanmiddag?' vroeg hij. Je antwoordde: 'De beste middag uit mijn leven' Dat was het ook, blauw had je leven veranderd. Dit was echt jouw Lucky Note.

Lees ook mijn story: Lifechanging ~ Niall Horan

Louis Tomlinson (268 x uitgekomen)

Na een tijdje vond je het genoeg. Je stond op en liep over het paadje. Al snel zag je een rood plakbriefje op de prullenbak. Je liep over het gras want je had het 2e plakbriefje al gezien. Na een tijdje viel het op dat je telkens op dezelfde plek kwam. Het leek wel of je rondjes liep. Je gaf de hoop op en je liep weg. Je had amper 5 stappen gezet of je zag een duif vliegen. Je dacht gelijk aan Louis, degene die je al een tijdje leuk vond. De duif vloog weg. Je keek hem na en je zag dat hij in de richting van het speeltuintje vloog. Je liep naar het speeltuintje en je ging op de schommel zitten. Je staarde maar wat voor je uit totdat je iemand hoorde. 'Vond je rondjes lopen leuk?' Je draaide je om een je zag Louis staan. 'NEE' antwoordde je en je keek weer naar voren. Louis begon langzaam je heen en weer te duwen op de schommel. Je vond het leuk en na een tijdje ging Louis meeschommelen. Toen jullie er genoeg van hadden pakte Louis je hand en gingen jullie het speeltuinhuisje in.
'Ik vind je al een tijdje leuk' zei Louis. Je bloosde en je wist niet wat je moest zeggen. Je probeerde wat te zeggen maar het lukte niet. 'Je hoeft niks te zeggen' zei Louis en hij kuste je. Hij lachte en hij pakte je vast. Toen jullie uit het huisje waren deed Louis zijn arm om over je schouder en hij bracht je thuis. Voor je voordeur zei je nog: 'Dit was zeker weten mijn Lucky Note' en hij gaf je nog een laatste kus.

Lees ook mijn story: Lifechanging ~ Niall Horan

Zayn Malik (292 x uitgekomen)

Na een paar minuten sta je op en loop je het paadje af. Al snel zie je het 1e plakbriefje aan een boom hangen. Het is een Groene. Op het briefje staat 'Follow Me (:' Al snel zie je het volgende briefje hangen, deze keer op een struik.
Nadat je een aantal briefjes bent langsgelopen kom je aan bij een klein bosje. Je ziet een briefje hangen op een boom die veel groter is dan de andere bomen. Op het briefje staat een pijl omhoog. Zodra je naar boven kijkt zie je Zayn zitten in een boomhuisje. Hij gooit een laddertje naar beneden en je klimt naar boven. Als je boven bent zie je dat er in de kamer alleen maar een bankje staat. 'Dus je houdt van groen?' zei Zayn. 'Haha, ja' zei je maar. Zayn pakte je hand en trok je op de bank. Zodra jullie zitten kijken jullie door een raampje naar buiten. Je had al een tijdje een crush op Zayn en nu zat je hier met hem. Een klein lachje verscheen op je gezicht. Al snel voel je dat iemand naar je zit te staren. Je draait je hoofd om en je kijkt direct in Zayn's ogen. 'Wat is er?' vroeg je en je begon te blozen. 'Je bent schattig als je lacht' zei hij 'En bloost'. Je begon weer te lachen en Zayn kwam langzaam dichter naar je toe. Zayn duwde zijn lippen op je jouwe. Jullie bleven er nog een tijdje zitten terwijl jullie de zonsondergang bekeken. Dit was zeker weten je 'Lucky Note'

Lees ook mijn story: Lifechanging ~ Niall Horan

Statistieken

Statistieken

Reageer (81)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?