Which Sticky Note, Is Your Lucky Note? || One Direction • Part 2

Na het het spel 'Wich Sticky Note, Is Your Lucky Note?' heeft je crush je mee uit gevraagd. Je dacht dat het een normale date werd, maar het loopt helemaal anders dan verwacht. <3
Part 1:
Which Sticky Note, Is Your Lucky Note? || One Direction

Mogelijke uitkomsten

Harry Styles (153 x uitgekomen)

Harry vond het de vorige keer zo leuk bij de kermis, dat hij er weer met je heen wilde. Het was een heel zonnige dag en je had een tuniekje aangetrokken met een korte broek. Harry kwam je die ochtend ophalen bij je huis. 'Hey beautiful' zei Harry en hij gaf je een knuffel. 'Heei, i'm very excited' had je nog geantwoord. 'It's a beautiful sunny day' zei hij en hij zette zijn zonnebril op. Zo zag hij er nog knapper uit. Samen liepen jullie met jullie armen in elkaar gehaakt naar de kermis. Jullie kwamen weer bij het suikerspinkraampje waar je Harry vorige keer zag. 'Do you want one?' vroeg je en lachte. 'No, i want to do something else' zei Harry. Hij pakte je hand, sleurde je mee naar de bootjes op het meer en jullie stapten in. 'What do you think?' zei hij trots. 'I like it' antwoordde je. De bootjes begonnen uit zichzelf te varen, je hoefde dus niks te doen. Jullie gingen over het hele meer met heel mooi uitzicht op de stad. In het midden nam Harry je hand en hij ging in het bootje staan. 'What are you doing?' vroeg je terwijl je lachte. Harry haalde een doosje uit zijn zak en ging door zijn knieën. Hij deed het doosje open en er zat een ring in. 'You are not going to ask me to marry you, right?' zei je en je begon te blozen. Harry kreeg een brede glimlach op zijn gezicht en zei:'No, i'm not going to ask you to marry me' Harry had ondertussen de ring al om je vinger gedaan. Harry kwam steeds dichterbij, maar hij liet je blik niet los totdat zijn lippen de jouwe raakten. Harry liet uiteindelijk weer los en zei:
'And? Do you want to be my girlfriend?'
And the answer is...?
Lees ook mijn story: Lifechanging ~ Niall Horan

Niall Horan (152 x uitgekomen)

Niall had besloten je mee te nemen naar het strand. Hij kende een eilandje waar niet veel mensen kwamen. Je zat in je bikini op je badhandoek en Niall zat naast je gitaar te spelen. 'Do you want to go into the water?' zei Niall en hij keek je hoopvol aan. 'But the water is so cold' zei je smekend. Hij leek daar alleen geen genoegen mee te hebben. Niall legde zijn gitaar naast zich en pakte je hand. Hij sleurde je mee naar het water en zodra je voeten het water raakte tilde Niall je op. Hij keek je aan, lachte en begon het water in te rennen. Toen hij ongeveer tot zijn buik in het water zat liet hij je los en viel je in het water. Toen je weer boven water kwam moest je gelijk lachen en spetterde Niall ook helemaal nat. Toch begon je het snel koud te krijgen en begon je helemaal te rillen van de kou. 'Do i have to keep you warm?' vroeg Niall en hij pakte je stevig vast en knuffelde je. Jullie draaide je hoofd naar de zon die onderging. 'Beautiful, isn't it?' zei je. 'Do you know what's more beautiful?' antwoordde Niall. Je keek hem aan en hij ging verder: 'You' Je begon te blozen en Niall kreeg een grote glimlach op zijn gezicht. Langzaam kwam hij dichterbij en plots raakten zijn lippen de jouwe. Toen je losliet keek Niall je nog een keer in je ogen en vroeg:
'Do you want to be my beautiful girlfriend?'
And the answer is...?
Lees ook mijn story: Lifechanging ~ Niall Horan

Liam Payne (110 x uitgekomen)

Je had nog zo gelachen toen Liam je meevroeg om naar Disneyworld te gaan. Liam had je er helemaal naartoe gereden en nu stonden jullie in de rij voor de Toy Story atractie. 'This is the most funny place i've ever been' zei je lachend. Liam wees naar het begin en zei: 'Look! It's our turn!' en hij pakte je hand. Samen rende jullie naar het begin en jullie deden allebei een hesje om. 'I'm not going to spare you' zei je en je pakte een waterpistool. 'And i am going to win' antwoordde Liam en ook hij pakte een waterpistool. 'Here we go!' riep Liam en het startsein ging af. Je rende gelijk weg terwijl Liam je achtervolgde. De bedoeling van het spel was om iedereen met je waterpistool op hun vest te raken, en op het vest kwam te staan hoelang er op je werd gespoten, degene met de minste zou de ultieme Buzz Lightyear zijn. Tijdens het rennen keek je achterom recht in Liam's gezicht en jullie spoten direct op elkaar. De metertjes gingen omhoog en omhoog en inmiddels waren jullie doorweekt. 'I AM BUZZ LIGHTYEAR!' riep Liam hard en hij spoot express in je gezicht en daardoor kon je niks zien en je kon geen woord uitbrengen. Je draaide je om en zei lachend: 'Please Liam stop!' Er kwam gelijk geen water meer en Liam tikte je op je rug. Je draaide je gelijk om en je stond oog in oog met Liam. Jullie gezichten hadden nu nog maar iets van 10 centimeter afstand. Liam keek je nog even diep in je ogen aan en toen kuste hij je. Tijdens de kus klonk het eindsignaal en er viel allemaal water uit het plafond. Nu waren jullie al helemaal doorweekt maar het kon jullie niks schelen. Jullie lieten los en je zei: 'You are already the ultimate Buzz Lightyear to me' Liam lachte en zei:
'Do you want to be Buzz Lightyear's girlfriend than?'
And the answer is...?
Lees ook mijn story: Lifechanging ~ Niall Horan

Zayn Malik (88 x uitgekomen)

Je was verbaasd toen Zayn je vanochtend een smsje stuurde waarin hij vroeg of je met hem mee een wandeling wilde maken, eer lag namelijk meer dan 20 centimeter sneeuw buiten! Zayn gaf je gelijk een knuffel toen je de deur open deed. 'Hey! I'm glad to see you again!' zei hij. Jullie liepen samen door het bos. Op een gegeven moment lopen jullie een sneeuwman te lijf. 'Hey! A snowman' zei je lachend. Zayn rende ernaartoe en bekeek hem eens goed. Hij deed zijn baseball-vestje bij de sneeuwman om en zei: 'Now it's snowman Zayn!' Je lachte en pakte een sneeuwbal. Toen Zayn even niet keek gooide je hem en raakte je hem vol op zijn hoofd. Zayn bracht een kleine gil uit en maakte zelf ook sneeuwballen. Nog voordat Zayn kon gooien zette je hem op het lopen. Je rende door het bos terwijl Zayn je bleef bekogelen met sneeuwballen. Zayn was natuurlijk veel sneller dan jij en hij had je daarom ook snel ingehaald. 'I got you!' riep hij, springde op je af en jullie vielen allbei op de grond. 'Omygosh, Zayn your crazy!' riep je. 'Am I?' antwoordde Zayn en hij begon sneeuwengelen in de sneeuw te maken. Jullie lachten allebei zo hard dat jullie het konden horen echoën door het bos. Zelf was je alweer op een steen gaan zitten terwijl je naar Zayn keek die sneeuwengelen maakte. Na 3 engelen te hebben gemaakt stond Zayn op en kwam naar je toe. 'Close your eyes and don't look' zei hij. 'Oke, i won't look' antwoordde je en je sloot je ogen. Je hoorde het sneeuw kraken onder Zayn's voeten. Na een tijdje begon je er wel een beetje genoeg van te krijgen en je vroeg: 'Are you ready?' 'Just 1 more thing' antwoordde Zayn en je hoorde aan zijn voetstappen dat hij dichterbij kwam. Nog voordat je je op iets anders kon richten voelde je Zayn's warme lippen op je jouwe. Je voelde hoe Zayn lachte en je begon te blozen. Toen Zayn losliet deed hij een stap opzij en hij wees naar de grond. In de sneeuw stond geschreven:
'Do you want to be my girlfriend?'
And the answer is...?
Lees ook mijn Lifechanging ~ Niall Horan

Louis Tomlinson (102 x uitgekomen)

Louis had je meegevraagd om met hem mee te gaan varen op de boot van zijn vader. Natuurlijk had je daar geen nee tegen gezegd, gezellig een dagje met Louis op zijn vader's boot. Je had je bikini onder je shirtje aan en je was klaar om te vertrekken. Je sprong bij Louis' fiets achterop en hij fietste met je naar het meer waar de boot was aangelegd. Je stapte af, je liep op de boot, legde je handoek neer en ging er gelijk op liggen. Louis kwam erbij, startte de motor en begon te varen. Terwijl hij dat deed begon hij te zingen: 'I am, mister Louis the boatmaaaan...' Je keek naar hem en je lachte en hij lachte terug. Louis had een plek op het meer gevonden en zette de motor uit. Na 5 uur op de boot gezeten en gelachen te hebben zat je alweer bijna op zijn schoot. Je keek Louis aan en hij hield je blik vast. 'Your eyes are beautiful' zei Louis en hij boog zich naar je toe. Hij kuste je eerst op je neus en daarna op je mond. Toen hij losliet keek hij nog een keer in je ogen en zei: 'Stand up' Louis pakte je hand en jullie stonden op. '3...2...1!' riep Louis en jullie sprongen samen het water in. Onder water gaf Louis je nog snel een kusje en jullie kwamen weer boven. Louis schudde nog 1 keer flink met zijn haren, keek je aan en zei:
'Do you want to be my girlfriend?'
And the answers is...?
Lees ook mijn story: Lifechanging ~ Niall Horan

Statistieken

Statistieken

Reageer (55)

 • SunnyGirl

  Yees harry I wont to be you're girlfriend

  8 jaar geleden
 • XTokioHotelXLov

  Vervolg (h)
  Louis

  9 jaar geleden
 • xRightNow

  Vervolg? xo
  Ja! Natuurlijk Louis ;o

  9 jaar geleden
 • XJunaHoranX

  Jaaaa! Tuurlijk Niall!!! Vervoooolg pleaaaassss! Hij is zo goed!

  9 jaar geleden
 • ledia

  yes nialler love you, maar waagt het niet nog eens me in het water te laten vallen! :) x

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?