Kermis - ft One Direction

je liep samen met je beste vriendin in de kermis jullie hadden genoeg geld bij en besloten een atractie tocht te maken... en bij jou lievelings atractie gebeurde er toch wel het meest ondenkbare!

Mogelijke uitkomsten

harry styles (145 x uitgekomen)

jullie stonden in de rij voor de achtbaan, iedere keer dat je erin ging had je toch die twijfels weer. En dit keer was het nog veel erger omdat je vriendin One Direction had gespot! stel dat ze ook hierin gingen. je ging met trillende benen zitten maar zag je vriendin voor je zitten "[naam vriendin] ik dacht we hier gingen zitten" vriendin: "sorry ik dacht hier!" met shakende benen zat je daar in je uppie tot er een jongen naast je kwam zitten NIET NU!! je keek naast je en hapte naar adem. de jongen die naast je was komen zitten was de enige echte Harry Styles!! er schoten een paar facts door je hoofd, Harry was toch bang voor achtbanen? Harry: "Hi im harry" jij: "Hi im [y/n]" Harry: "nervous?" jij: "kinda" harry: "me to" jij: "owh little rude question but are you harry styles from one direction?" Harry: "yes" jij: "omg im like your biggest fan" Harry: "oh really, than your very lucky you are here:)" jij: "indeed" de achtbaan was nu op zn hoogste punt en je pakte je klampachtig vast aan de beschermbeugel Harry: "ohgod" hij suisde naar beneden en je gilde je longen uit je lijf, na de rit stapte je met shakende benen uit het gaf toch wel een kick stiekem keek je nog even naar Harry tot je achter je je vriendin hoorde roepen: "omg is that harry styles!" een paar meiden keken om maar namen de moeite niet om naar hem toe te gaan DIRECTIONATORS! je gebaarde naar je vriendin dat ze stil moest zijn en harry vertelde dat hij en de andere een concert gingen geven in de bierhal... je moest daar gewoon bijzijn en hij gaf je 2 kaartjes op de achterkant stond BACKSTAGE AVAIBLE je mocht backstage met je vriendin!!:D dit was gewoon de beste dag ever!!

Louis Tomlinson (149 x uitgekomen)

je stond met je beste vriendin in de rij voor de Jungle river het zou niet lang meer duren en de rij valt uit elkaar het was echt super druk! de man die de kaartjes afneemt vroeg of jullie het niet erg vonden als er nog andere bij jullie kwamen je keek je vriendin aan en jullie zeiden in koor: "gezellig!" jullie gingen zitten en er werd een jongen bij jullie bijgeplaatst en niet zomaar een jongen het was LOUIS TOMLINSON!! je bloosde een beetje en hij kwam achter je zitten "Hi sorry i need to sit here but i kinda like it" je giechelde altijd dacht je dat Harry de flirt was maar Louis kon der ook wat van! hi fluisterde in je oor "Here we go" en hij had gelijk met een grote sprong gingen jullie naar beneden Louis lag helemaal dubbel ook jij kon je niet meer inhouden en bij de 2de val lagen jij je vriendin en louis bijna bij elkaar op schoot van het lachen het was toch ongelooflijk je zat hier gewoon met Louis Tomlinson!! aan het eind van de rit praatte jullie nog even Louis: "i didn't say my name did i?" jij: "nope but dont need to we know your Louis Tomlinson" Louis: "but im not..." je ogen werden groot hij leek er wel op Louis: "JUST KIDDING! hahahaha!" je lag weer helemaal dubbel hij stak zn hand in zn jaszak en haalde er 2 kaartjes uit je herkende ze gelijk! het waren concert kaarten Louis: "8o'clock at the big park we are going to do some songs and with this pass your avaible to go backstage if you want?" jij en je vriendin: "omg Louis is this serious" Louis: "im not good at it but yes here are the tickets" jullie gaven hem nog een knuffel en pakte toen de kaartjes aan DIT WAS GEWOON GEWELDIG!

Zayn Malik (83 x uitgekomen)

je liep eindelijk bij het spiegelhuis naar binnen je wou er dit jaar zonder problemen uitkomen maar je vriendin had geen zin om mee te gaan dus moest je het zelf oplossen een beetje zenuwachtig met de gedachte dat je er misschien niet uit komt liep je naar binnen, je had een tip van je broer gehad; KIJK NAAR DE GROND! dat deed je dus maar, je kwam al tot de 2de verdieping maar daar botste je tegen iemand aan "Oh sorry" je keek tegen wie je aan was gebotst en toen je het zag geloofde je je ogen niet meer HET WAS ZAYN MALIK!! jij: "erm sorry but are you Zayn Malik from one direction?" zayn: "yeah i am" jij: "wooh im a big fan and i didnt thaught i would saw you today i look terrible!" zayn: "you look beautiful?" jij: "you didnt just said that!" zayn: "yes i did but can you help me im lost" je keek om je heen je wist ook even niet meer waar je heen moest en samen probeerde jullie uit dit doolhof te komen met een rood voorhoofd van de fouten bereikte jullie dan eindelijk lachend de uitgang en je zei: "im glad i met you" zayn: "me to but would you like to come to a concert?" jij: "eeeh... YEAH!!!" zayn: "hahaha than here are the tickets with how many people are you here?" jij: "just me and my best friend" zayn: "than here are 2 tickets to the concert of tonight at the big park i'll see you there" hij liep weg en je bleef hem uitkijken toen keek je naar de kaartjes en zag je dat ze voor backstage waren!! OMG dit is nog beter dan alleen concert je vriendin keek je ongelovig aan "jij hebt toch niet net zayn malik ontmoet?!" jij: "jawel en we gaan samen one direction ontmoeten vanavond want kijk maar eens hier!" en je hield de kaartjes omhoog dit was gewoon crazy, one direction zingend liepen jullie verder over de kermis deze dag was GREAT!

Liam Payne (42 x uitgekomen)

met je vriendin liep je de nostalgische kermis op hier was het echt gezellig altijd je keek je vriendin smekend aan toen jullie bij de rups stonden maar ze wou echt niet mee dus ging je zelf maar naar de kassa en ging je alleen in de rups zitten het was dan wel een grappige atractie maar in je uppie was er niets aan eingelijk... opeens kwam er een jongen langs lopen hij zocht volgends mij nog naar een plekje jij: "ERM HELLO?" hij keek je aan en je herkende het schattige gezichtje gelijk! het was LIAM PAYNEE!! je keek hem verlegen aan en hij vroeg of hij bij je mocht komen zitten je antwoorde natuurlijk met een dikke yes, hij kwam zitten en vertelde dat zn vrienden dit een stomme atractie vonden dus dat hij maar alleen was gegaan jij: "same happend here" jullie begonnen te lachen en toen de rups dicht ging had je dat voor het eerst dat je in deze atractie ging niet door je was heerlijk aan het kletsen met Liam en hij vertelde over een concert dat ze vanavond op het koningsplein gingen doen hij vroeg of jij ook kwam en je had er inderdaad voor gespaard hij pakte wat uit zn zak en schoof dat in je hand je keek erin en zag er 2 kaartjes in liggen je gaf hem een knuffel HIJ WAS GEWELDIG DEZE DAG WAS GEWELDIG! toen jullie eruit konden gaven jullie elkaar nog een knuffel en je riep: "see you tonight" toen rende je naar je vriendin en vertelde alles ze had spijt dat ze niet mee was gegaan maar was super happy dat ze samen met jou backstage bij one direction mocht dit kon niet waar zijn eingelijk!! BEST DAY EVER!!

Niall Horan (87 x uitgekomen)

je liep doelloos met je vriendin rond haar geld was op maar jij was nog op zoek naar een break dance, ook al kon je vriendin niet mee iedere keer dat je op de kermis was wou je in de break dance met of zonder haar! eindelijk had je het gevonden en je kocht een kaartje en ging in een groen karretje zitten je wachtte tot de atractie eindelijk kon starten tot er iemand op je schouder tikte je keek verbaasd op en keek recht in de ogen van NIALL HORAN, een lichte gil verlaatte je lippen hij had een rood hoofd en hij vroeg zachtjes of hij bij je in het karretje mocht je knikte verward ja en hij kwam naast je zitten jullie praatte veel en je voelde je raar genoeg op je gemak meestal was je niet goed met bekende mensen ontmoeten je had een paar keer Guus Meeuwis in het echt gezien en een keer naar een signing van Jan Smit en een van Ralf Mackenbach geweest en toen stond je te shaken als wat maar nu zat je lekker relaxed te praten met de jongen van je dromen hij vertelde dat hij en de andere een concert zouden gaan geven op een plein en in de bierhal daarna ook nog wat nummers zouden zingen jij: "shit if i knew earlier i buyed tickets" Niall: "you haven't?" jij: "no i didnt know you guys would come" niall: "than i think you'll be very happy with this" en hij gaf 2 kaartjes het was perfect de rit begon en je werd tegen Niall aangedrukt (meerdere keren) je lachtte en Niall lachtte ook.. na de rit gaf je hem nog een knuffel en legde alles aan je vriendin uit en liet toen ook de kaartjes zien jullie liepen naar het konings plein en werden door de bewakers verteld dat jullie backstage passen hadden, dat je dat niet was opgevallen OMG! THE GREATEST DAY EVER!!

Statistieken

Statistieken

Reageer (21)

 • Niallxisxhot

  Harry... staat als 5de in mijn lijst, sry voor de meiden die Harry leuk vinden

  8 jaar geleden
 • XTokioHotelXLov

  Ik kreeg niall :)
  Wilde zayn ma niall is ook leuk :D

  8 jaar geleden
 • ToverOpa

  HhAHAHAHAH ndat spiegelding ik zou me echt dood lachen ik loop altijd tegen dingen dan loop ik zeker tegen spiegels im zo'n ding ik heb echt typolio vandaagh -_-

  9 jaar geleden
 • DeathlyHallows

  spiegelhuis xd alleen loop ik dan tegen elke spiegel aan, lol

  1 decennium geleden
 • HorrorxHoran

  vervolg pliees...en ik zou in slaap vallen in dat ding(achtbaan) Gaaaaaaaaappppp, maar ik snap mensen die er bang voor zijn ook wel en beetje...het is hoog, het gaat hard..en 3/4 zit je naast een onbekend iemand xD dus je kan niet je aan diegenen vastkrampen xD

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?