Wat voor vakantievriendje past bij jou?

Het is nu natuurlijk de ideale periode voor een leuk vakantievriendje, wie weet krijg jij er ook nog een! Maar welk type past het beste bij jou?

Mogelijke uitkomsten

Het lieve, romantische vakantievriendje (638 x uitgekomen)

Als jij iets met een jongen krijgt, wil je het liefst ook dat het serieus is en dat hij rustig aan doet. Na de vakantie wil je waarschijnlijk contact met hem houden, dus het beste kun je gaan voor een Nederlandse boy. Da´s makkelijk praten, en je gaat dan op een super romantische date met hem, zoals een zonsondergang bekijken of in een knus restaurantje genieten van het heerlijke eten.

De passievolle buitenlander (212 x uitgekomen)

Een vurige, passievolle relatie met een echte Spanjaard, Italiaan, of Portugees zie jij wel zitten. Deze buitenlandse jongens met hun getinte sixpack en diepbruine ogen zijn helemaal jouw ding. Van romantiek weten deze jongens meestal alles, en jou verleiden met hun eigen flirttechnieken doen ze maar al te gauw. Communiceren word wat lastiger, maar gelukkig kunnen de meeste mensen wel engels! Samen met hem beleef jij een geweldige vakantie, vol met gepassioneerde kussen en nog wel meer.. Me gusta!

De echte feestganger (107 x uitgekomen)

Een ´partyanimal´, dat is helemaal jouw type. Op vakantie ga je zo vaak mogelijk op zoek naar uitgaansmogelijkheden, en s´nachts vermaak jij je altijd wel! Met vriendinnen gaan is leuk, maar een cute guy die in de disco´s of clubs met je mee wil dansen is helemaal top. Zo heb je elke avond een buddy en wie weet ook nog wel een afscheidskus na een wilde avond.. wat leidt tot een supermooie vakantie romance. Ah..

Geen vakantielove voor jou (92 x uitgekomen)

Misschien ooit een keer, maar deze vakantie red jij je prima zonder een vakantie-crush. Je bent liever gezellig met je friends en maakt lol zonder dat je je zorgen hoeft te maken over relaties enzovoort. Een fijne vakantie hebben is bij jou de eerste prioriteit, en een vriendje heb je daarvoor niet nodig. Ach ja, ook veel gemakkelijker, toch? Zo heb je tenminste geen kans op een gebroken hart.

Statistieken

Statistieken

Reageer (23)

 • Katalante

  Lief en Romantisch.
  Nahh. Niet echt. Geen van alle opties eigenlijk xd

  8 jaar geleden
 • nerveus

  Het lieve, romantische vakantievriendje. (H)

  Nice! :)

  1 decennium geleden
 • Hazzalavista

  de passievolle buitenlander, klopt inderdaad. <3
  KUDO!

  1 decennium geleden
 • xPhaedra

  De passievolle buitenlander, klopt wel.(A)

  1 decennium geleden
 • Fericire

  het lieve, romantische vriendje

  klopt, i love romantic boys (H)

  kudooo

  1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?