De superawesome-raad-de-Nederlandse-vertalingen-van-One-Direction-lyrics-quiz!!! :D

Ok, dit is dus gewoon weer zo'n 1D lyrics raden quiz, waarvan er al superveel op quizlet zijn... nou ja, gewoon? misschien is het toch net ietsjes anders:)
Het idee is heel simpel: ik vertaal de tekst van een liedje van 1D in het Nederlands en jij raad welk liedje het is:)

Waarschuwing: sommige teksten zijn HEEL letterlijk vertaald:Pen sommige wat minder letterlijk, omdat ik er anders gewoon niks van kon maken:P

P.s. Als je ze vertaald zie je ineens dat heel veel teksten eigenlijk nergens op slaan... Dat geldt niet alleen voor 1D, maar voor heel veel liedjes eigenlijk...:P

Aaaaaaaaaaaaaaah, ik sta al bijna de hele dag op 1 in de top 5!!!!! Ik hou van jullie mensen!!!!(H):Pecht heel erg bedankt iedereen die een kudo heeft gegeven, en ook iedereen die een reactie heeft achtergelaten:)

ik heb trouwens een vervolg gemaakt, maar dan met liedjes van Ed Sheeran, misschien zou je die ook willen doen??? http://www.quizlet.nl/quiz/381656/ken-jij-de-ed-sheeran-lyrics/
En vanwege alle GEWELDIGE reacties heb ik zoals beloofd een vervolg gemaakt op deze quiz. Hier is --> deel 2 <-- !! Het spijt me echt dat het zo lang geduurd heeft!!
Inmiddels is -->deel 3<-- ook alweer uit (:

Niet verwacht dat ik ooit nog eens een quiz zou hebben die meer dan 1000 keer gedaan is!!! Thank you very much, iedereen die deze quiz gedaan heeft! c:
Waarschijnlijk komt er nog een deel 4 als Midnight Memories uit is en ik ben inmiddels ook al bezig met een deel 2 van de Ed Sheeran quiz! (:

1. Kunnen we nog een keer vallen? Stop de band en spoel terug. En als je wegloopt weet ik dat ik zal vervagen, want er is niemand anders

2. Het is niet mij, het is niet jou, er is een reden. Ik probeer gewoon de signalen te lezen die ik binnenkrijg. Het is als een steen op vuur, kun je het voelen? Ik weet niet over jou, meisje, maar ik geloof het

3. Want ik heb 3 kleine woordjes die ik je altijd al heb willen vertellen

4. Ja, ik hou van de manier waarop je lacht met je ogen, andere jongens zien het, maar realiseren zich niet dat het mijn-mijn liefde is. Er is iets aan jouw lach dat maakt dat ik dat ook wil, er is niks grappigs, dus we lachen om ni-ni-niks.

5. Ik heb op je stoep geslapen, smekend om één kans. Nu ik eindelijk ben verdergegaan zeg je dat je me altijd al hebt gemist.

6. Sommigen zijn als het water, sommigen zijn als de hitte, sommigen zijn de melodie en sommigen zijn het ritme

7. Alles wat je wil, is onder je neus. Je zou je ogen moeten openen, maar ze blijven dicht

8. Als ik in je hersens kijk, zou ik veel dingen vinden, kleren, schoenen, diamanten ringen, dingen die mij gek maken

9. Ik lig wakker gewoon om mezelf te ovetuigen dat dit niet gewoon droom was

10. Ik zeg dat ik een liedje haat, dan ga jij het de hele avond aanvragen

11. Schiet me uit de lucht, jij bent mijn kryptoniet. Jij blijft me zwak maken, bevroren en kan niet ademen.

12. Ik begin te zeggen: ik denk dat ik van je hou, maar ik maak geen geluid

13. Het maakt me niks uit als de tafel breekt, we willen alleen maar lachen (ik vind dit echt zo'n leuk stukje:P)

14. Dichter bij, misschien dichter bij kijken. Er is meer te te ontdekken, uitvinden wat fout ging, zonder elkaar de schuld te geven.

15. Ik weet dat je hart is gebroken, maar geef niet op. Ik zal daar zijn, ja ik weet het, om je heel te maken met liefde:)

16. Nou, ik zet een goede ruzie op, maar je woorden snijden als messen en ik ben moe

17. Een van mijn favoriete liedjes <3:): Doe de deur dicht, gooi de sleutel. Wil niet herinnerd worden, wil niet worden gezien. Wil niet zonder jou zijn, mijn beoordeling is bewolkt, als de lucht van vannacht :')

18. Nog een favoriet van mij:): En als je vannacht je ogen sluit, bid ik dat je het licht ziet, dat schijnt van de sterren daarboven :')

19. En dan nu een hele moeilijke *ahumahum*: Na na na na na na na na na, na na na na na na. Na na na na na na na na na, na na na na na na.

20. En dan nu eindelijk, last but not least:D: Ja, we blijven doen wat we doen, gewoon doen alsof we cool zijn en we weten het ook:P

21. Dat was het dan:)vond je de quiz leuk???


22. Vervolg? (Eventueel met liedjes van een andere artiest?) (het zou fijn zijn als je in de reacties zou zetten wat je bij deze vraag hebt geantwoord:))