Wie ben jij van Liefde tussen de boeken?

Heb je mijn verhaal gelezen? En heb je altijd al willen weten op wie jij lijkt? Hier krijg je verschillende vragen waardoor jij kunt testen op wie je het meeste lijkt!

Korte samenvatting over het verhaal:
Mayra is zestien jaar en in tegenstelling tot haar klasgenoten, een grote fan van boeken. Lezen, dat doet ze al haar hele leven lang. Elk boek in de dorpsbibliotheek kent ze. Bij toeval hoort ze over een baantje in de grote bibliotheek in de stad. Na een motivatiegesprek wordt ze aangenomen. Ze is dolgelukkig met haar werk. Ze kan zoveel lezen als ze wilt en vindt het leuk om klanten te helpen. Met haar collega, Jannet, kan ze het ook goed vinden. Geen wonder dat het haar goed bevalt.

Bij toeval komt er een leuke jongen langs, maar ze besluit hem te vergeten. Het kan toch niets worden, hij keek haar niet eens aan. Dan ontmoet ze Lisanne, een klein en jong meisje. Lisanne komt steeds vaker bij haar langs en ze kunnen het goed met elkaar vinden. Haar kleine vriendin vertelt haar alles over haar leven, en ze besteedt meer aandacht aan het meisje dan aan haar baantje. Wanneer ze erachter komt dat Lisanne een broer blijkt te hebben, ontdekt ze dat het de leuke jongen is die ze eerder zag.

De broer van het meisje, Mathias, is eerst erg afstandelijk. Mayra valt als een blok voor hem, maar hij voelt de klik pas later. Al snel hebben ze een relatie en Mayra kan haar geluk niet op. Het perfecte baantje en een perfect vriendje. Maar dan komt ze erachter dat Mathias niet perfect is. Telkens als ze over haar baantje of boeken praat, lijkt hij geen interesse te hebben. Ze vindt het jammer dat hij haar hobby niet deelt.

Deze desinteresse gaat verder dan wat onverschilligheid. Meerdere keren neemt hij haar tijdens werktijd mee om leukere dingen te doen. Haar collega, Jannet, met wie ze eerst zo goed bevriend was, raakt er zat van. Ze heeft een streng gesprek met de directeur en hij is niet blij met haar. Ook vindt Mathias dat ze te veel tijd aan haar baantje besteedt, waardoor hij ook niet tevreden is. Mayra staat voor een keuze, haar vriendje of haar baantje? Hoe moet ze kiezen tussen haar twee liefdes?

Als je meer wilt weten, moet je het verhaal maar lezen. Dat kan heel simpel, door hier te klikken!;)

1. We beginnen met een aantal simpele vragen. Ben je een jongen of een meisje?


2. Wat voor kleur haar heb je?


3. Welke karaktereigenschap past het beste bij jou?
4. Zou jij je anders voordoen om geaccepteerd te worden?5. Hoe was jouw jeugd?6. Nu gaan we verder over tijdsbesteding. Wat doe jij graag?7. Waar kun jij echt van genieten?8. Hoeveel doe jij in het huishouden?
9. Heb je een relatie?10. Dan volgen er een aantal vragen over baantjes en vaardigheden. Heb je veel zelfdiscipline?11. Hoe klantvriendelijk beschouw jij jezelf?12. Je hebt een sollicitatiegesprek. Hoe bereidt jij je voor?13. Weet jij al wat je later wilt worden?
14. Welke studie spreekt jou het meeste aan?
15. Wat voor soort baantje past het beste bij jou?
16. Hoe ben jij aan je baantje gekomen?17. Nu volgen er een aantal situaties. Je loopt door de stad. Een mevrouw vraagt je waar de Hema is. Jij:18. Je zit achter de kassa bij de AH. Een klant wil een product betalen, maar blijkt te weinig geld te hebben. Jij:
19. Je zit in de bus naar de stad. Naast je komt een oude mevrouw zitten. Zij vraagt nieuwsgierig wat je gaat doen. Jij:
20. Je loopt langs een groepje jongens. Wanneer jij voorbijloopt, beginnen ze plotseling te lachen. Jij denkt:
Add Your Banner Here