Ben jij een Lily of the valley?

Ontdek hier of jij in mijn verhaal zou passen!

Janah is een ijverige student. Ze zit midden in haar examenperiode wanneer ze een ongeluk heeft. Dan gebeurt het ondenkbare. Haar ziel wordt uit haar lichaam onttrokken terwijl haar lichaam nog leeft. Is ze gedoemd om voor eeuwig op aarde rond te zwerven? Of is dit tijdelijk? Kan ze terug in haar lichaam of is tijdelijk tot wanneer haar lichaam sterft?

1. Hoe zou je reageren als je zou wakker worden in een ziekenhuis, maar heel jouw lichaam is onbeweeglijk?2. Wat zou je denken als de verpleegster niet ziet dat je klaarwakker bent?3. Wat zou je doen als je jezelf twee keer ziet?4. Wat zou je in Janah haar plaats doen wanneer het meisje haar mee wil nemen?


5. Wat zou je doen als niemand je zou kunnen zien?6. Hoe zou je reageren als de enigen die je kunnen zien een huis vol jongvolwassenen zijn?7. Wat zou je doen als iemand je verteld dat je mogelijk stervende bent?8. Wat wil je dat er met je gebeurt indien je in een coma zou liggen?9. Zou je alleen willen zijn in die andere 'dimensie'?


10. Geloof je in een andere wereld.dimensie?


11. Ben je filosofisch ingesteld?


12. Wat vind je van Jasper, Janah's enige vriend in haar coma?13. Wat voor type lijkt Ellen, het meisje dat Janah uit het ziekenhuis haalt, je?14. Zou jij je leven beteren als je uit een coma zou ontwaken?


15. Wat zou je het eerste doen als je zou ontwaken uit een coma?16. Hoe denk je over doodgaan?
17. Wat vind je van het concept van het verhaal?Add Your Banner Here