Raad de Nederlandse vertalingen van One Direction lyrics DEEL 2!!!!

PAM PAM PAM PAM!!!! Hier is is het dan eindelijk, datgene waar jullie al die tijd op gewacht hebben: deel 2 van de raad-de-Nederlandse-vertalingen-van-One-Direction-lyrics-quiz!!! Het spijt me echt heel heel heel erg dat het zo lang geduurd heeft, maar beloofd is beloofd dus hier is deel 2:)Dit keer ook met liedjes van Take me home. I hope you like it:)
Voor de mensen die deel 1 nog niet gedaan hebben, het werkt zo: ik vertaal een stukje tekst in het Nederlands en jij raad bij welk liedje het hoort:)
Alvast bedankt voor het doen van deze quiz!!!!:)
Als je deel 1 wilt doen, klik dan --> hier <-- (ik kan nog steeds niet geloven dat hij al meer dan 900 (!!!) keer gedaan is!!! zo super-übercool!!!:))
Deel 3 is inmiddels ook al uit, die vind je -->hier<--
En wil je hetzelfde doen maar dan met liedjes van Ed Sheeran, klik dan op --> dit <-- knopje ^^

1. Ok, eerst maar eens niet al te moeilijk beginnen, om er een beetje in te komen: Ik weet dat we pas net ontmoet hebben, maar laten we doen alsof het liefde is <3

2. O, vertel me, vertel me, vertel me hoe ik je liefde moet aanzetten. Je kunt alles krijgen-krijgen wat je maar zou willen. Schatje schreeuw het gewoon uit, schreeuw het uit. Schatje schreeuw het gewoon uit, yeah. (Ok, deze tekst is best wel dom als je hem letterlijk vertaalt:Pmaar het liedje is in elk geval wel leuk:))

3. Ik weet dat je nooit gehouden hebt van het geluid van je stem op een bandje, je wilt nooit weten hoeveel je weegt, je moet je nog steeds in je spijkerbroek persen, maar je bent perfect voor mij <3 (Ik hou echt van dit liedje <3)

4. Want ik kan niet concurreren met jouw vriendje, hij heeft 27 tattoos.

5. Hart klopt harder, tijd ontsnapt me, trillende handen raken huid aan, het maakt dit moeilijker en de tranen stromen over mijn gezicht.

6. Te luid op de gitaar spelen bij het vuur.

7. Schatje, nu jij weg bent, kan ik geen domme liefdesliedjes meer verdragen, jou missen is alles waar ik aan denk.

8. Het voelt als sneeuw in september, maar ik zal altijd onthouden...

9. Hij neemt je hand, ik ga een beetje dood. Ik kijk naar je ogen en ik ben in raadsels. Waarom kun je niet zo naar mij kijken?

10. Ik heb de hele avond naar jou staan kijken, er is iets in jouw ogen...

11. Want wij zijn jong en wij kunnen nog dingen onthouden

12. We zijn zo Parijs, toen we kusten, toen we kusten. Ik herinner de smaak van jouw lippenstift. Nu verscheur je mijn hart, verscheur je mijn hart. Je verscheurt mijn ha-a-art.

13. Realiteit verwoestte mijn leven

14. Ik ben gewoon de onderhond (ok, iets te letterlijk vertaaldxDlaten we het maar gewoon houden op underdog:P) die eindelijk het meisje kreeg en ik schaam me niet om het aan de wereld te vertellen.

15. Hoe zit het met al de dingen die we hebben gezegd, pratend aan de telefoon zo laat, ik kan haar niet van mij laten weggaan.

16. We hebben een beetje liefde-haat, neem het tot het randje, dan trappen we de remmen in. Ik zeg dat het op een dag over is, dan kom ik terug, jou smekend om te blijven.

17. Had mijn kansen, had kunnen zijn waar hij staat, dat is wat het meeste pijn doet, meisje ik kwam zo dichtbij.

18. Vertel me met je gedachten, lichaam en geest. Ik kan je tranen laten vallen als de regenbuien/douches(:P) die Brits zijn. Of we nou apart of samen zijn, we kunnen allebei de maskers afzetten en toegeven dat we spijt hebben vanaf het begin. (Ik vind de tekst van dit liedje zooo mooi, ik heb eigenlijk zin om hem helemaal te gaan vertalen, maar dan blijft er geen uitdaging meer over:P)

19. Eventjes jullie kennis testen hoor:P: door wie is het liedje hierboven geschreven? (Dit is een bonusvraag, omdat het niet over de songteksten gaat. Je kunt hier dus wel pluspunten mee verdienen als je het goed hebt, maar geen minpunten als je het fout hebt:))
20. En welke liedjes die je in de vragen hierboven vindt zijn nog meer door deze persoon geschreven?

21. n aanraking en ik was een gelover, elke kus wordt een beetje zoeter, het wordt beter, blijft de hele tijd beter worden, meisje.

22. Heb me nog nooit zo gevoeld. Zijn we vrienden of zijn we meer? Terwijl ik naar de deur loop, ben ik niet zeker.

23. Misschien moet ik gewoon wachten, misschien is dit een vergissing. Ik ben een sukkel, ja, schatje, ik ben gewoon een sukkel, ja.

24. Ze zeggen dat wij niet goed zijn samen en dat het nooit gaat werken.

25. Je zegt, je zegt tegen iedereen dat ja me haat. Ik kan je niet beschuldigen, want ik weet dat ik je helemaal alleen gelaten heb, ja, ik weet dat ik je helemaal alleen gelaten heb.

26. Ze liet me zien wat het was om te huilen.

27. Probeer me niet te laten blijven, of vraag me of ik ok ben, ik heb het antwoord niet.

28. Wanneer ik mijn ogen sluit, zie ik jou daar. Ik kijk uit over het publiek, jij ben overal. Ik bekijk je vanaf het podium, je glimlach is op elk gezicht.

29. Gewoon ff een vraagje: wat is jou favo 1D liedje? (Ik ben nieuwsgierig, dus als je zin hebt om een leuke reactie achter laten, zet dan je antwoord in de reacties!!!:)) ( Mijn favoriete liedjes zijn op dit moment Over again, Little things en Truly, Madly, Deeply, maar bij mij verandert het om de twee weken of zo:Peigenlijk zijn ze allemaal gewoon zoooo leuk :3)