Welke Marvel Schurk ben jij?

Houd jij ook van de Marvel films? Of stripboeken? Kijk dan nu welke marvel SCHURK jij bent!

Mogelijke uitkomsten

Abomination (349 x uitgekomen)

JIj bent abomination. Jij bestrijd je vijanden door alles te vernietigen.

Je was een soldaat. Jullie missie was om Dr. Bruce banner gevanger te krijgen. Dat ging moeilijk aangezien hij de hulk is. Daarom hadden ze een super soldaat nodig. JIj werd uit gekozen, en ze maakte jouw een super soldaat. Je wilde meer, en meer. Er was iets mis gegaan, uit eindelijk had een dokter het DNA van Bruce Banner. En kon via het DNA jouw dezelfde krachten als de hulk geven. Maar je werd gevaarlijker en werd Abomination.

Loki (261 x uitgekomen)

Jij bent Loki. Je bent sluw en slim, en een God uit Asgard. Je hebt magie en een magische Scepter.

Je bent de broer van Thor de zoon van Odin. Thor werd koning en jij werd jaloers, Thor kreeg altijd alle aandacht en jij niet. Toen bleek dat je geadopteerd was en eigenlijk een Jotun/Frost Giant. Toen werd je gemeen, en wilde alleen maar haat. Je maakte een deal. En ging de aarde veroveren, omdat Thor de aarde lief had en je hem zo kon laten zien hoe kwaad je was. Je wilde de heerser van de aarde zijn. Maar de Avengers zaten jouw in de weg! Helaas was je plan mislukt, en werd je terug gebracht naar Asgard. Waar een straf te wachten stond.
Eigenlijk had je gewoon te weinig liefde

De zandman (88 x uitgekomen)

Jij bent de zandman. Je kan in zand veranderen.

Je was in de gevangenis terecht gekomen. Je vrouw wilde je niet meer zien, en zo kon je je kind ook niet meer zien. Je was ontsnapt uit de gevangenis en de politie zat achter je aan. Je vluchte en belande op een plek waar een wetenschappelijk project werd gedaan. Ze hadden het niet door dat je er was. En zette een machine aan, je werd één met het zand. En kon jezelf in zand veranderen. zo werd je de zandman. Je probeerde spiderman uit te schakelen

Green Goblin (50 x uitgekomen)

Jij bent de Green Goblin. Je bent sterker en boosaardig.

Je wilde sterker worden en deed een experiment op jezelf. Het was mislukt, en er kwam een soort van tweede iemand in jouw. Die gemeen was en jouw volledig overnam. De slechte gene wilde spiderman uitroeien. Toen de goblin met spiderman aan het vechten was, wilde je spiderman vermoorden door jouw vliegende bord van achter hem tegen hem aan te slaan. Spiderman sprong omhoog en je werd gespiesd door je vliegende bord. Toen stierf je.

The Joker (16 x uitgekomen)

Jij bent the joker een psychopaat. Jouw grootste vijand is bat man.

Vroeger was er iets mis gegaan en je was in een vat zuur gevallen. Daardoor werd je huid erg bleek. Iemand sneed jouw wangen open en strooide er zout op. Er zijn daardoor littekens op je gezicht gekomen waardoor je een eeuwige glimlach op je gezicht hebt. Je lijkt daardoor op een Joker. Je grootste vijand is batman. Omdat hij jouw plannen altijd tegenzit.

Statistieken

Statistieken

Reacties (8)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?