Met wie vorm jij een team? One direction ~ kans

Je bent samen ment 3 vriendinnen uitgenodigd bij Louis thuis. Zijn ouders zijn weg. Als jullie aankomen bij het huist durft niemand aan te bellen. Jij offert je op en doet een stap naar voren. Net voor je op de bel wilt drukken wordt de deur opengedaan. Je ziet Harry glimlachend in de deuropening. 'Welcome ladies!' zegt hij. Een voor een stappen jullie naar binnen. Je ziet Zayn op de bank zitten, Liam op de stoel, maar waar zijn Louis en Niall? Voor je iets kan zeggen zie je Niall. Hij kwam van de keuken en haalde een bak chips, natuurlijk. Jullie gaan op de bank en op de stoelen zitten. Niet veel later komt Louis ook al. 'Waar was je?' vraagt Zayn aan hem. 'Pissen' antwoord hij simpel.
Als jullie allemaal zitten is er een korte stilte. Die wordt onderbroken door Liam: 'Wat zullen we gaan doen?' zegt hij. Een paar van jullie halen hun schouders op. Een van je vriendinnen zegt ineens: 'Spelletjes!'. 'Kunnen we niet beter...' zegt Niall met zijn mond vol. We wachten geduldig tot hij het doorslikt. 'Ik weet niks.' zegt hij dan. 'Dan doen we spelletjes, maar wel in teams!' stelt Zayn voor. Louis fluisterd wat in Harry's oor. 'Waar praten jullie over' zeg je eigenwijs. Je krijgt zo'n zelfde antwoord terug: 'Over dat we jullie dik in gaan maken' zegt Louis. '2 jongens samen is oneerlijk!' zegt een andere vriendin van je. 'Ja want wij zijn veel beter dan jullie!' zegt Harry.
'Ik weet wat!' hoor je Liam zeggen die direct verdwenen is. Jullie kijken elkaar verbaasd aan en halen jullie schouders op. Liam komt terug met 4 puzzels en een fluitje. 'Iedereen krijgt een puzzel in een aparte kamer..' begint hij uit te leggen. We horen al een paar mensen zuchten maar we blijven aandachtig luisteren. 'We maken papiertjes met onze namen. De meisjes mogen een papiertje uit een hoed halen en dat word hun teamgenoot waarmee ze de puzzel moeten oplossen!' zegt hij. Hij heeft het blijkbaar helemaal in zijn hoofd. 'Maar dan blijft 1 van ons over' zegt Louis tegen Liam. 'Ja, die is dan de scheidsrechter. Als je je puzzel afhebt kom je uit de kamer en zoek je de scheids, die controleert de puzzel en blaast op het fluitje. Dat team is dan nummer 1. De rest gaat nog door voor plaats 2, 3 en 4.' Vervolgens pakt Louis papiertjes en de jongens schrijven hun naam er op. Ze stoppen het in een goochelhoed en jij mag als eerste een papiertje pakken...

OMG. De eerste dag (7 mei 2013) nadat ik de quiz had geactiveerd heeft hij al 12 kudos!!! Nummer 2 (Nummer 1 zou kunnen, maar ik weet het niet:$) in de top!!! Thank you all!!! Ik zal voor jullie bezig gaan voor een 2e deel! Oke, veel plezier met de quiz!

Deel 2:)

1. Welk papiertje kies je?

2. Bedankt! Wat geef je aan deze quiz? (Telt niet mee)
3. Vervolg? (Reactie a.u.b.)