Home > Quizzen > Wie van de Hunger Games is jouw perfecte vriendje?

Wie van de Hunger Games is jouw perfecte vriendje?

Door: PeetaReid
Laatst bijgewerkt: 4 jaar geleden

Het is de avond voordat de Spelen beginnen. Je wilt nog even ontspannen nu het kan, dus je gaat douchen en staat voor de kledingkast om een comfortabele pyjama te zoeken, als je geklop op de deur hoort. Je loopt - met je handdoek nog steeds om je heen gewikkeld - naar de deur en maakt hem open, maar je ziet niemand staan. Als je vervolgens naar beneden kijkt, zie je een opgevouwen papiertje liggen. Je raapt het op en doet de deur dicht. Pas als je op je bed zit, open je het briefje. Er staat:

"Hoi .... (jouw naam),
ik weet dat dit een raar moment is,
maar ik vind je heel erg leuk.
Als je me wilt ontmoeten,
kom dan om 21:00 naar het dak.
Ik hoop dat je komt.
Liefs,
je anonieme aanbidder"


Je bent erg benieuwd wie het is, en besluit dat je gaat. Je kijkt op de klok. Het is kwart voor negen. Snel besluit je dat je toch iets ander aan doet dan een comfy pyjama, dus je pakt een leuke jeans en een mooi topje. Je besluit dat hakken misschien iets te overdreven zijn, dus je gaat voor ballerina's. Je doet snel je haar goed en een beetje make-up op voordat je jouw kamer uitstormt. Het is één voor negen, dus je haast jezelf de trap op. Als je voor de deur staat, geef je jezelf tien seconden om tot rust te komen, voor je de deur open doet. Als je hem dan opent, zie je tot je verbazing ....

(in de uitkomst kom je niet alleen te weten wie je perfecte vriendje is en op dat dak staat te wachten, maar ik heb er een heel verhaal achter gemaakt, omdat ik het leuk vind om verhalen te schrijven. Daarom vraag ik je ook de andere verhalen te lezen, en te zeggen welk je het leukst vindt)

1. Wat beschrijft jouw karakter het best?


2. Wat is jouw beste eigenschap?


3. Wat is jouw slechtste eigenschap?


4. Hoe oud ben jij?5. Welk talent beheer jij het beste?


6. Uit welk district zou jij zijn als Amerika Panem wordt?

7. Als jij gekozen zou worden als tribuut/vrijwillig meedoet, wat zou dan je wapen in de arena worden?


8. Op welke kleur ogen val jij?

9. Op welke haarkleur val jij?

10. Hoe wil je dat anderen jouw vriendje zien?