Onmogelijke Keuzes : Films [ Quizwedstrijd ]


Dus dit zijn twee onmogelijke keuzes telkens. En jij moet er een van kiezen (:
Dit is gebaseerd op alle films die ik ken & gemaakt voor de Quizwedstrijd (:
Hope you like it! :3

Mogelijke uitkomsten

Keuze | (161 x uitgekomen)

Jij leeft in Midden-Aarde en bent een tovenaar. Je bent heel komedish en je zingt liever naar je vijanden dan ze te vermoorden. Maar je hebt extreem harige voeten en een blauwe huid! Iewl.
Als je op een boot gaat zinkt hij en je maakt de doodscene van de Titanic ook mee enkel overleef jij hem omdat je een tovenaar bent! Maar nu zijn er heksen met supergrote koppen waar je tegen moet vechten...
Je verschuilt je in een videogame waar s'nachts een vreemd wezen dat op zand vliegt zand in je ogen gooit op bezoek komt. Je hebt toch wel lang haar en gooit dat haar uit de deur van het drakenhol. Een jongenman ziet dat en trekt eraan!
Terwijl je valt komen er een knappe koning van Narnia. Terwijl hij naar je toe loopt vallen Nyankatten aan. William Turner komt ten hulp bij de aanval. Ook Peeta en Katniss komen helpen.
Maar de nyankatten hebben ook vrienden.. Zo komt er een haai die op het drogen kan ook. Maar toch vind je de 3 koppigehond het ergst. En tot overmaat van ramp veranderd je neef in een draak!
Dus roep je je verdwijn-kat! Maar tegen die tijd had Jasper zich niet meer kunnen inhouden en dronk Bella leeg. Dus zo overleefde alleen Katniss deze aanval. Jammer!

Keuze || (49 x uitgekomen)

Jij leeft in Panem je bent een vampier en heel je leven is een en al drama!Je dood 23 tributen en hebt extreem lang haar. Maar je bent in je vorige leven een boom geweest dus nu heb je nog boom-trekjes.
Terwijl je weer met je handen omhoog in de wind zit de bewegen als een boom komt er een man met een grappig en eng masker op. En hier maak je natuurlijk weer drama van.. Ongeloofelijk jij!
Er is een oog dat je al heel lang in de gaten houd. En hij denkt dat hij je zo kan doden dus hij stuurt je naar hem toe. En jij? Jij gooit gewoon een tak in zijn pupil en weg is hij. Maar hier waren de 23 vampiers dus niet mee eens.
Ze jaagde je in een videogame! Daar komt s'nacht een geest je opzoeken die je wee naar een hogen toren neemt. Daar riep een jongenman je toe: "Oh Rapunzel gooi je haar naar mij!"
En dat doe je ook maar terwijl je dat doet val je uit de toren op de jongeman. Die jongenman leek Edmud te zijn! Ohnee. Door jou dacht hij aan teddyberen en die kwamen je aanvallen! REN VOOR JE LEVEN!
Een mooie dame komt aanrennen. Elizabeth Swan! Maar er zit een kannibaal achter haar aan. En jij roept de enten. Gelukkig kwamen ze al snel. Maar je was best bang voor ze toen je ze zag. Maar de harige kat beurde je weer op.
"Je vriend is een hobbit." zegt de grootste ent. Hiermee kan je weer een drama scene maken. En wat het beste is aan de scene? Victoria die Bella opdronk!
Maar toch kon enkel de knappe Peeta dit gevecht overleven... Jammer.

Statistieken

Statistieken

Reageer (12)

 • Coronam

  Keuze || grappig xD

  9 jaar geleden
 • Gisborne

  Keuze 1 ^^

  9 jaar geleden
 • Jarnsida

  Geniaal! Ik had het echt moeilijk bij sommigen, keuze 1

  9 jaar geleden
 • SarahBro

  Keuze 1, super awesome quiz, deel 2 please! Ik bleef bij vraag 1 al vasthangen xD

  9 jaar geleden
 • FlyingWitch

  Keuze 1
  Gave quiz
  Deel 2 :)

  9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?