Met wie ga jij op Undercover date - ft. One Direction

Door: RosaOfficial
Laatst bijgewerkt: 4 jaar geleden

Je beste vriendin kon het weer eens niet laten. Ze heeft geregeld dat jij een date krijgt met een leuke jongen. Je hebt er helemaal geen zin in, want je houdt er niet van om op een date te gaan met iemand die je niet kent. Je vriendin vertelt in geuren en kleuren hoe leuk hij wel niet is voor je. Je raakt toch wel een beetje nieuwsgierig.


Mogelijke uitkomsten

Niall Horan (73 x uitgekomen)

Je loopt zenuwachtig het restaurant in. Je vriendin had duidelijk verteld dat hij blond was en dat hij een spijkerbroek met een leuk t-shirt zou dragen. Casual, precies zoals jij het leuk vind. Je strijkt je jurkje even glad en loopt dan verder. De blonde jongen staat op en geeft je een kusje op je wang. 'Hallo 'Y/N' Je ziet er prachtig uit.' Je glimlacht verlegen en neemt dan plaats tegenover Niall. Hij gaat weer zitten en begint vragen te stellen over wie je bent en wat je voor school doet.

Na het eten neemt hij je mee naar het park waar jullie op een bankje. Langzaam leun je tegen hem aan en hij slaat ongemerkt zijn arm om je heen. Iets wat je ontzettend fijn vind om te voelen. Hij kijkt je aan en voordat je het weet heeft hij zijn lippen op die van jouw gedrukt.

Liam Payne (35 x uitgekomen)

Je hoort hoe de deur bel gaat en je loopt naar beneden. Je beste vriendin had gezegd dat je iets makkelijks moest aantrekken. Dus daar sta je dan met een leuke outfit. Je stond zenuwachtig voor de deur, toen je hem open deed waren bijna al je zenuwen verdwenen. Twee bruine ogen staarden je aan. Je wist dat dit een leuke avond zou gaan worden. In je hoofd bedankte je, je vriendin snel en liep toen naar buiten.

"Ben je er klaar voor?' Je knikt langzaam met je hoofd en pakt zijn hand aan. Hij begeleidt je naar zijn auto en laat je instappen. Zelf stapt hij in aan de bestuurders kant en hij rijdt ergens heen. 'Waar gaan we heen?' Hij haalt zijn schouders op. 'Kom je wel achter.' Na een paar minuten zegt hij dat jij je ogen dicht moet doen, dit doe jij en je wacht rustig af. Het bloed stroomt door je aderen en je wordt nu toch wel wat zenuwachtiger. Je voelt hoe hij je hand vast pakt en je uit de auto begeleidt. Hij loopt naast je en heeft zijn hand op je rug gelegd. 'Doe maar open.' Voor je ligt een kleedje met een mand met eten. Dit was echt te schattig. Je besluit hem een knuffel te geven en je slaat zijn armen dankbaar om hem heen.

Louis Tomlinson (33 x uitgekomen)

Je vriendin had je al verteld dat hij de grappenmaker is en dat hij je altijd probeert op te vrolijken. Je stond al een tijdje te wachten bij de afgesproken maar Louis was er nog steeds niet. Je was al best wel geïrriteerd want jij had al de bus gemist en je telefoon thuis vergeten , dus je kon ook niemand bereiken. 'Sorry, Sorry, sorry.' Er kwam een jongen op je af gelopen gekleed in een leuke casual outfit. Hij vertelde wat er allemaal gebeurd was en er kwam gelukkig weer een glimlach op je gezicht te voorschijn. 'Kom!' Voordat je het weet had hij je hand vast gepakt en mee getrokken de kermis op. Hij wilde jouw eens laten zien hoe goed hij was in blikjes om ver gooien.

Hij deed een paar worpen, maar er viel maar een blikje om. Je begint hem uit te lachen waardoor hij verdrietig naar je kijkt. 'nou zeg.' Je glimlacht even naar hem en drukt een kusje op zijn mond als troost. 'Geen zorgen Louis, Je hoeft me niet te winnen door blikjes om te gooien.' Als je dit gezegd hebt slaat hij zijn armen om je middel en drukt een kusje op je haar.

Harry Styles (17 x uitgekomen)

Je baalde er een beetje van , want hij wilde alleen rondlopen en praten. Iets wat jij normaal gesproken nooit zou doen. Je liep samen met hem het park in en hij begon te vertellen over zijn leven. Hoe het was om altijd maar door fans herkend te worden en hoe het was om altijd negatief in de kranten te staan.
"Maak je geen zorgen, Jij weet toch beter?' Hij knikte even en keek je aan. 'Ja maar het is gewoon niet leuk, jij zal morgen ook wel weer in de kranten staan met onderschrift: " Heeft Harry Styles een nieuwe scharrel? Je haalt je schouders op en keek naar Harry. 'Dan zou dat maar zo zijn weetje. '

Langzaam liepen we verder en hij had je hand vast gepakt maar jij vond dit helemaal niet erg. Uit het niets stonden er ineens een groep fotografen voor jullie neus. Je hoorde Harry binnenmonds vloeken en je wreef met je duim over zijn hand. 'Rustig Haz.' Je deed je capuchon op en probeerde Harry mee te trekken. 'Y/N.' Hij sloeg zijn arm om je heen en drukte je zachtjes tegen hem aan en hij wurmde zich tussen de fotografen door. 'Au!' Je voelde dat er iets tegen je aangeduwd werd. Je keek op je arm en het werd al een beetje rood. Harry keek boos om. 'Blijf nou met jullie tengels van mijn meisje af.' Hij stond dit keer tussen mij en de fotograaf in die mij had geraakt. 'Rustig Harry,kom nou.' Je wilde geen ruzie veroorzaken en je trok Harry mee. Toen we weer bij een rustiger plekje stonden keek je hem aan.'Dat was lief van je.' Je wangen werden rood en hij kwam dichterbij. Dit keer om je een kus te geven, zijn lippen voelde magisch aan op jouw lippen. Je genoot er echt even van.

Zayn Malik (32 x uitgekomen)

Je hebt je al helemaal voorbereidt want vandaag zou je met je date naar het strand gaan. Dan wel 's avonds want dan waren er minder mensen en dan was er minder kans dat Zayn herkent zou worden. Je pakte je tas en liep naar buiten. Hij stond al tegen de auto geleund en nam een laatste trekje van zijn sigaret waarna hij een stukje kauwgom in z'n mond propte. 'Ben je er klaar voor?' Je knikte en liep samen met hem naar het strand.

Je woonde vlak bij het strand dus jullie hadden besloten om lopend naar het strand te gaan. Op het strand aangekomen legde hij een handdoek klaar en ging er opzitten. 'Kom.' hij klopte met zijn hand naast zich, je nam plaats en hij sloeg zijn arm om je heen. Samen keken jullie naar de zonsondergang. Je hoofd rustte tegen zijn borst aan en je kon zijn hart horen kloppen. 'Y/N.. je bent speciaal.' hij drukte een kusje op je haar en je ging nog dichter tegen hem aan zitten en hij had nog steeds zijn arm om je heen geslagen. Hij maakte een foto van je en keek er naar. the world , meet my girl. Er ging een gelukzalig gevoel door je lichaam waardoor je hem een kus op zijn lippen gaf en hij beantwoorde de kus gretig.

Statistieken

Statistieken

Reacties

 1. xkimberly
  xkimberly 4 jaar geleden

  Vervolg!

 2. Vicheux
  Vicheux 4 jaar geleden

  Niall aw

 3. JustShy
  JustShy 4 jaar geleden

  Zayn, vervolg

 4. CliffordsGang_
  CliffordsGang_ 4 jaar geleden

  Louis!!!! VERVOOOOOLGG

 5. CRIZZY
  CRIZZY 4 jaar geleden

  niall, vervolg!Wat wil je nu doen?

Details

190 (0 vandaag)

4 (0 deze week, 0 vandaag)

12+

Share