Wat voor soort schrijver ben jij?

Natuurlijk zijn jullie allemaal schrijvers hier op Quizlet of houden jullie ervan om stories te lezen. Ik heb al een heleboel verhalen gelezen en ondervond zo dat er verschillende 'groepen' te onderscheiden zijn. Test hier in welke groep jij thuis hoort!

Mogelijke uitkomsten

De ijverige boekenschrijver (43 x uitgekomen)

Jij besteed het liefst zo veel mogelijk tijd aan het schrijven van verhalen, gedichten en nog veel meer! Let op dat het je leven niet volledig overneemt en je nog tijd hebt voor vrienden, school... Ook schrijf je vaak lange hoofdstukken en post je regelmatig. Dit is natuurlijk niks dan goeds! Schrijven helpt je taal te verbeteren! Ook verzorg je je teksten en merk je altijd de schrijffouten op. die zullen zeker niet te vinden zijn in jou stukjes! En waarschijnlijk heb jij ook een grote fantasie...

De vrijetijdschrijver (192 x uitgekomen)

Jij houdt veel van schrijven, maar het moet niet te lang duren. Je schrijft af en toe een kort stukje en spendeert je tijd meer aan andere stories lezen dan aan schrijven. Of quizzen natuurlijk! Dit getuigd ook van een hoop fantasie en het is altijd goed om dit op papier (of Quizlet) te zetten. Je weet hoe je je tijd moet verdelen tussen je schoolwerk en je vrije tijd en dit gaat je ook goed af! Jou stukjes zijn vaak precies zo opgeschreven als jij het in je hoofd hebt en van schrijffouten lig jij niet wakker. Zolang iedereen het kan lezen is het toch goed? Je hebt helemaal gelijk, maar bedenk wel dat schrijven je taal uitstekend kan verbeteren (net als lezen), tenzij je msn- taal gebruikt. Maar wie geeft daar nu om?

De quizzer of lezer (8 x uitgekomen)

Jij houdt meer van lezen of quizzen dan van schrijven en dat is natuurlijk geweldig! Zonder jullie zouden de Quizletters hun verhalen voor niets schrijven, dus jullie zijn zeker nodig hier! Jullie zijn misschien meer bedreven in het maken van quizzen, wat natuurlijk altijd geweldig is! je tijdsbesteding op Quizlet is hier dan ook aan aangepast. En boeken lezen? misschien ben jij wel een boekenworm, of misschien zit je hier wel enkel voor de quizzen. Dat is zeker geen probleem, daar kun je een heleboel uit leren!

De sociale mens (7 x uitgekomen)

Natuurlijk ken jij Quizlet (van vrienden of zo) en kijk je af en toe weleens of er een leuke quiz te vinden is, maar je loopt liever rond tussen je vrienden of misschien ben je wel eerder een sociale gamer en heb je hier niet zo veel tijd voor. Geen probleem! Sociale mensen zijn erg gezellig om mee te praten en ik weet uit ervaring dat ze geweldig zijn! Ja, dus ook jij!

Statistieken

Statistieken

Reageer (15)

 • Rianbows

  Ijverige boek schrijver muhahaha

  8 jaar geleden
 • RandomlyEva

  Vrijetijdschrijver ik zou me zeggen als ijverig schrijver maarja leuke quiz(Y)

  8 jaar geleden
 • 1iemand

  vrijetijdsschrijver :)
  ik schrijf eigenlijk alleen gedichten, geen verhalen

  8 jaar geleden
 • LucyParker

  Vrijetijdschrijver iedere dag activeer ik 1 of 2 stukjes :|

  8 jaar geleden
 • Derpymofo

  vrijetijdsschrijver
  maar ik wil eigenlijk later wel schrijfster worden.
  ik vul alleen niet zo veel tijd met verhalen schrijven
  vaak ook om ideeën uit mijn hoofd te krijgen
  korte fanfictions of horrorverhalen vaak
  ik probeer het een beetje te mixen maar dat gaat een beetje lastig.

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?