Hoe tolerant ben jij?

Tolerantie, we praten er vaak over. In de klas, in de sportclub, onder vrienden, je kunt je tolerant opstellen op verschillende manieren. En jij, ben jij tolerant? Doe de test om het uit te vinden.

(Y)

Mogelijke uitkomsten

Iedereen hetzelfde (120 x uitgekomen)

Je houdt niet echt van wie anders is. In feite, voor jou zou de ideale wereld een wereld zijn waar iedereen op elkaar lijkt en iedereen denkt op dezelfde manier. Maar is zo'n wereld werkelijk gewenst, of simpelweg mogelijk? Wat is er gebeurd in de geschiedenis van de mensheid dat we alleen het sterkste ras willen? Inderdaad!

Open geest (566 x uitgekomen)

Je bent een persoon die een open geest heeft. Je bent geïnteresseerd in het ontdekken van de vele verschilleen die men vindt tussen de mensen. Veel elementen maken het verschil tussen de mensen en je denkt dat dat verschil, die diversiteit een bron is van verrijking. Ga zo door om de wereld om je heen te verbeteren.

Respect! (57 x uitgekomen)

Je bent een persoon die veel respect heeft voor de anderen. Echter, sommige situaties zijn wat ongemakkelijk, perfect normaal. Misschien zullen je nieuwsgierigheid en je verlangen om te leren je toelaten om te evolueren? Wordt vervolgd ...

Statistieken

Statistieken

Reageer (6)

 • ChifuyuMatsuno

  Open geest haha :D

  2 weken geleden
 • narcissus

  Open minded (cool)

  8 jaar geleden
 • BellaWatson

  Respect!!! Ik vind dat alle mensen gelijk behandelt moeten worden:)

  8 jaar geleden
 • Sincerely

  Open geest, yeaaaaaaah.
  Hoewel ik in sommige gevallen niet zo ben. Ik durf best toe te geven dat ik soms zucht als er weer een buitenlander opgepakt word. Hoewel ik wel een Turkse jongen leuk vind. Het verschilt een beetje denk ik :)

  8 jaar geleden
 • AnoukIrwin

  Open geest! Kloot helemaal!

  8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?