Welk Teen Wolf personage ben jij?

Als je Teen Wolf kent, maak dan deze quiz om te zien wie jij het best matcht. Als je het niet kent, maak dan ook maar deze quiz, gewoon. Voor de fun.

Mogelijke uitkomsten

Stiles Stilinski (495 x uitgekomen)

Je kunt je niet lang ergens op concentreren, maar je bent zeer loyaal en je verlaat nooit een vriend in nood. Je kunt gemakkelijk op de zenuwen van de mensen werken, maar je bent ook geweldig om rond te hebben, want je kunt humor vinden in de meest angstaanjagende situaties.

Scott McCall (1505 x uitgekomen)

Je wilt wanhopig normaal zijn, maar dat is niet zo eenvoudig als het klinkt. Je bent erg emotioneel en hebt moeite om je gevoelens onder controle te krijgen. Meer dan wat dan ook wil je je vrienden en familie veilig houden.

Jackson Wittemore (712 x uitgekomen)

Je wilt graag de leiding en je wilt dat iedereen je met respect behandeld. Als je niet de leiding hebt, word je boos en schakel je iedereen die in de weg staat, uit. Je bent geneigd tot gewelddadige uitbarstingen, maar je hebt ook een gevoelige kant.

Derek Hale (483 x uitgekomen)

Je bent donker en mysterieus, Je laat anderen niet in. Je hebt tal van geheimen en je bent graag alleen, maar je zult ook vechten om je eer te verdedigen en je houdt vast aan wrok voor een lange tijd. Je bent sterk en beangstigend en je kunt anderen gemakkelijk intimideren.

Statistieken

Statistieken

Reageer (14)

 • Teenwolf1

  Ben ik de enige die Derek heeft en er facking blij mee is

  3 jaar geleden
 • WeiWuxian

  Scott :)

  4 jaar geleden
 • xenia_dakota

  Scott McCall <3

  6 jaar geleden
 • nanouke

  Stiles, had ik enigzins al verwacht

  6 jaar geleden
 • Hauntme

  Jackson (:

  6 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?