Is mijn story iets voor jou?

Hey,
Ik schrijf een nieuw verhaal dat begint op 20 januari 2015: Both Of Us || H.S.
*Sneakpeak:*

We ontmoetten elkaar op een vakantie naar Malta. We stonden beide met onze vrienden op de rand van de rotsen, klaar om te duiken. Je begon tegen me te praten, over hoe vrij het voelde om van de rotsen te springen. Het voelde voor even alsof je aan het vliegen was, tot je lichaam in aanraking kwam met het koude water. Dit is wat jij me vertelde toen ik niet durfde te springen. Ik had me geschaamd, mijn vriendinnen hadden het wel gedurfd, maar ik niet. Ik was te bang om dood te gaan, mijn hoofd te stoten aan een van de rotsen, bijvoorbeeld. Jij had het geruststellend weggelachen, had me overgehaald om samen te springen. En we sprongen.
Je had gelijk. Het voelde voor even alsof ik vloog, tot het mijn lichaam in aanraking kwam met het koude water.
Na deze gebeurtenis liep alles uit tot een zomerliefde. Eentje die ik nooit meer zou vergeten. Je nam me mee op de schattigste dates, kookte de lekkerste gerechten voor me. En gaf me alle liefde die jouw hart bezat.
Maar een vakantie duurt niet voor eeuwig. Onze wegen scheidden, jij ging terug naar de UK, naar Londen waar je thuishoorde. En ik ging terug naar Boston, waar ik verder moest met mijn opleiding.
Zou ik je ooit weer zien?


Dit is de proloog van het verhaal.
Niet zeker of het verhaal iets voor jou is? Doe dan de quiz (:
Hope you like it(flower)
-x Jamila(K)

1. Lees je graag verhalen over Harry Styles?2. Hou je van romance?3. Lees je graag komedie?4. Vind je verhalen over zonnige vakanties leuk?5. Ben je een trouwe lezer?;)Add Your Banner Here