Hoe erg haat jij school?

Iedereen gaat wel naar school, maar vind je nou leuk om naar school te gaan of zie je er elke ochtend weer tegenop? Wilt je weten hoe jij diep vanbinnen over school denkt? Doe dan deze quiz!

Mogelijke uitkomsten

Jij haat school voor 100 hele procenten! (9 x uitgekomen)

Als het zou kunnen zou je nooit meer naar school gaan, je haat de leraren en vindt alle vakken hartstikke kut. Gelukkig ben je niet de enige die graag wil dat deze schooldag snel voorbij is. Hou de moed en blijf elke dag naar school gaan, ooit zal het allemaal de moeite waard zijn.

Af en toe heb jij een hele erge hekel aan school, 50/50 (17 x uitgekomen)

De ene dag zou je graag willen dat de dag zou snel mogelijk afgelopen is, de andere dag is school wel ok en weer een andere keer is school weer leuk. Je hebt net zoals mij een wisselende mening over de leraren, vakken en de school zelf. Blijf bedenken dat je er ooit voor beloond zal worden, ook al lijkt dat nu niet zo! Succes

0% haat voor jou aan school. (14 x uitgekomen)

Je snapt niet hoezo iedereen zo'n hekel heeft aan school. Jij hebt geen problemen met de leraren en de vakken. Natuurlijk heb jij heel af en toe ook wel even zo van waarom zit ik hier, maar dat mag ook wel. Ooit zal je beloond worden voor je plezier aan school!

Statistieken

Statistieken

Reageer (1)

  • Winnie_The_Lou

    Ik haat school met mijn hart, alleen ga ik nu studeren... Dus ja... Slim Luna

    7 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?