Wat vind jij van de FF gevulde top?
Ik heb helemaal niets tegen One Direction, 5sos, Tokio Hotel, en al die andere mensen en bandjes waar ik de naam niet van weet (als je je beledigd voelt omdat jouw idool er niet bij staat, of er hem gewoon graag bij wil hebben, stuur me een berichtje of laat een reactie achter en ik zet hem erbij!),

maar toch merk ik wel dat er bijna altijd fanfiction in de top staat, en haast geen OP's. Natuurlijk is dit geen wereldramp, maar Quizlet is een verhalensite en dus ook een site voor OP's.

Vul deze paar vragen in en laat me (zo) weten hoe jij erover denkt! Misschien kunnen we een story in elkaar zetten met een soort van lijst (inclusief flaptekst) voor verhalen (OP's), of misschien iets breder trekken en deze Q's bookstore onder de aandacht brengen! Deze Q bookstore zal over alle (soorten) verhalen gaan.

____

Ik wil nogmaals herhalen dat ik niets tegen fanfiction heb! Ik heb zelf ook een fanfiction op Q staan. Het is meer een idee om óók OP's meer onder de aandacht te brengen. Het doel van deze quiz is om te kijken of meerdere mensen deze mening delen en hoe ze hier tegenover staan en of ze hier misschien ideeën voor hebben.

Neem ook een kijkje bij het forum

1. Ik schrijf en/of lees graag OP's2. Ik schrijf en/of lees graag Fanfictions3. Door de top lees ik nieuwe verhalen
4. Er staan (te)veel fanfictions in de top5. Het is een goed idee om meer OP's in de top te krijgen


Add Your Banner Here