Welk Violetta personage ben jij?

Ben jij fan van Violetta? Doe de quiz en ontdek op welk karakter van een personage jouw karakter het beste lijkt!

Mogelijke uitkomsten

Violetta (37 x uitgekomen)

Jij bent lief, betrouwbaar en staat altijd voor anderen klaar. Ondanks dat weet je wat je wil en laat je zeker niet over je heen lopen. Toch ben je bereid mensen altijd een tweede kans te geven. Je vecht voor je dromen en geeft niet gemakkelijk op.
TIP: Geen tip! Blijf vooral zoals je bent en laat niemand je zeggen dat je niet goed bent zoals je bent!

Leon (13 x uitgekomen)

Jij weet wat (en wie) je wil, en als het moet ben je bereid daarvoor te vechten. Je mening staat rotsvast en als jij iets in je hoofd hebt, krijgt niemand het er meer uit. Aan zelfvertrouwen heb je ook geen gebrek. Jij hebt meerdere interesses en dat maakt jou interessant.
TIP: Luister ook wat meer naar anderen. Trek niet te snel conclusies voordat je andermans verhaal hebt gehoord.

Lucinda (2 x uitgekomen)

Wauw, jij weet echt wel wat je wilt! Niemand zal jou tegen houden om je doel te bereiken. Je staat graag in het middelpunt van de aandacht, want je bent tenslotte een SUPERNOVA ;)! Maar diep in jou schuilt een lief meisje. Je hebt dus eigenlijk twee gezichten!
TIP: Jij bent echt niet altijd de belangrijkste. Geef anderen soms ook een plek. Als je anderen wat meer gunt, zul je zien dat je een stuk gelukkiger wordt!

Brodway (12 x uitgekomen)

Jij bent echt altijd vrolijk! Zelden heb je een dip... Maar wat geeft het, lachen is immers gezond! Je houdt van muziek en bent gezellig in de omgang, vandaar dat je veel vrienden hebt!
TIP: Anderen hebben het wel eens moelijk... Geen wonder dat ze zich dan irriteren aan jouw eeuwige vrolijkheid! Probeer ook met deze personen mee te leven en je lach te verruilen tot een verdrietig huilgezicht, al is het alleen maar om de ander te troosten!

Nadia (3 x uitgekomen)

Hmm, jij bent een bijzonder geval. Je hebt weinig zelfvertrouwen en staat niet graag in de spotlights, maar toch ben je niet verlegen. Je hebt een eigen stijl en durft daar voor uit te komen. Maar toch laat je anderen iets over je te zeggen hebben.
TIP: Jij bent de baas over jezelf! Vertrouw erop dat je het echt wel kunt. Laat niemand je zeggen dat je waardeloos bent, want dat ben je niet! Je hoeft echt niet in de spotlights te staan, maar maak eens een praatje met iemand anders. Daar wordt je vast vrolijker van!

Diego (5 x uitgekomen)

Nou, jij staat stevig in je schoenen. Als jij iets wil moet ieder ander aan de kant gaan. Maar je hebt ook een zachte kant en je bent betrouwbaar. Ook op momenten dat niemand je ziet zitten, probeer jij te laten zien dat dat onterecht is.
TIP: Geheimen kunnen leuk zijn, maar zeker niet altijd! Als je ergens mee zit, kun je het het best aan iemand vertellen. Twee weten meer dan een!

Francisca (26 x uitgekomen)

Jij hebt niet veel mensen nodig, aan je beste vrienden heb je genoeg. Je hebt een groot hart, maar soms kun je een beetje kattig overkomen.
TIP: De meeste mensen bedoelen het goed als ze kritiek geven. Je hoeft daar dan niet meteen op in te gaan, maar gewoon te bedanken en misschien kun je er iets mee doen. Jij kan net als iedereen ook fouten maken.

Statistieken

Statistieken

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?