Welke kleur past het best bij jou?

Welke kleur past bij jou?

Mogelijke uitkomsten

Roze (8 x uitgekomen)

Liefhebbers van roze zijn romantisch en idealistisch. Ze willen zich graag geliefd, speciaal en veilig voelen. Ze zijn meisjesachtig en komen zo ook over. Maar ze zijn wel realistisch. Ook zijn ze vaak charmant en aardig.

Rood (3 x uitgekomen)

Rood staat voor passie en de mensen die van deze kleur houden zijn dan ook gepassioneerd. Ze zijn spontaan, energiek en impulsief. Soms zijn ze zelfs agressief. Maar ze willen wel alles uit het leven halen. Ze kunnen niet tegen eentonigheid en laten vaak een grote indruk achter op mensen.

Groen (3 x uitgekomen)

Je bent een loyale vriendin en goed voor anderen. Je bent evenwichtig, netjes en nuchter. Als je ergens aan begint, maak je het ook af. Je hebt een goede reputatie en die reputatie is dan ook belangrijk voor je. Vaak ben je succesvol, maar je kunt alsnog jaloers zijn op mensen die succesvoller zijn als jij.

Blauw (22 x uitgekomen)

Je bent kalm en je komt soms zelfs wat koel over, maar diep van binnen ben je gevoelig. Je bent betrouwbaar en geduldig. Maar je hebt de neiging om niet zo flexibel te zijn en mensen die nogal extravagant zijn niet te vertrouwen. Je houdt ervan als dingen netjes en harmonieus zijn.

Geel (1 x uitgekomen)

Je bent intelligent en creatief. Je bent vrolijk en optimistisch, iets waar anderen van genieten. Je hecht veel waarde aan je vrijheid, maar kan daardoor onverantwoordelijk zijn. Je bent ook nieuwsgierig en hebt zelfvertrouwen.

Paars (9 x uitgekomen)

Je bent artistiek en gevoelig. Ook ben je ambitieus en observerend. Je kunt alleen sarcastisch en arrogant zijn als dingen niet gaan zoals jij wilt. Je kunt je wel goed inleven in anderen en houd van stijlvolle spullen.

Statistieken

Statistieken

Reacties (5)

 • Krullie36

  Groen!(hoera)

  1 jaar geleden
 • TAGGB

  Ik had op alles ja, want al die vragen zijn redelijk wat karaktereigenschappen van me

  1 jaar geleden
 • TAGGB

  Ik ben al deze kleuren wel

  1 jaar geleden
 • TAGGB

  Ik ben eigenlijk combinatie van meerdere kleuren als ik t zo lees

  1 jaar geleden
 • zwartepanter21

  Hee! Waar is oranje?:O

  1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?