Shadowhunters/Mortal instruments

Welke personage ben jij van Shadowhunters?

Mogelijke uitkomsten

Isabelle Lightwood (8 x uitgekomen)

is een schaduwjager die al haar gehele leven woont in het New Yorkse Instituut. Ze heeft twee broers: een oudere, Alec, en een jongere, Max en jace is later bij hun familie gekomen. ze beschouwd hem als een broer.

Ze heeft lang, steil zwart haar en een bleke huid. Ze wordt algemeen beschouwd als beeldschoon, maar tegelijkertijd is ze ook een zeer bedreven schaduwjager.
En ze word ook wel Izzy genoemd.

Alexander Lightwood (18 x uitgekomen)

is de oudste van de Lightwood-kinderen. Hij woont net zoals de rest van zijn familie in het New Yorkse Instituut en heeft springerig zwart haar en blauwe ogen.
Hij is homoseksueel, dit verzweeg hij wel gedurende lange tijd. Hij heeft meestal oude, versleten kleren aan maar staat wel bekend om heel zachtaardig en medelevend persoon.

Hij word meestal Alec genoemd.

hij heeft een kleine hekel aan Clary en heeft een relatie met Malec(H)

Jonathan christopfer Herondale (12 x uitgekomen)

heeft blond haar en gouden ogen. Hij is lang, gespierd en is één van de eerste schaduwjagers die Clary ontmoet. Hij is wees en leeft de laatste jaren samen met zijn de Lightwood-familie, zijn adoptiefamilie, in het New Yorkse Instituut. Hij wordt beschouwd als één van de beste Schaduwjagers van zijn tijd.

hij word Jace genoemd en heeft veel achternamen gehad:
Jace Wayland/Lightwood/Morgenstern/Herondale

Simon Lewis (7 x uitgekomen)

is de beste vriend van Clary sinds hun kleutertijd. Hij heeft bruin, krullend haar, bruine ogen en heeft een slungelig voorkomen. Hij is samen met Clary wanneer ze de schaduwjagers voor het eerst ontmoet, maar doordat hij geen deel uitmaakt van de Benedenwereld, zien zij hen niet echt staan. Later wordt hij gebeten door een vampier, waardoor hij zelf ook een vampier wordt.

Clarissa Fray (fairchild) (21 x uitgekomen)

is het hoofdpersonage van de serie. Ze heeft lang, rood krullend haar, groene ogen en is redelijk klein. Ze leefde samen met haar moeder een normaal leventje in een klein appartementje in New York en houdt ongelooflijk veel van schilderen en tekenen. En haar beste vriend is Simon die al heel lang kent.

Eerst denkt Clary dat ze een normalo is (een normaal mens), maar komt ze erachter dat ze een schaduwjager is en dat haar vader een van de beste, maar ook gevaarlijkste en slechtste schaduwjagers ooit is.

Magnus Bane (4 x uitgekomen)

is de hoge heksenmeester van Brooklyn. Hij heeft pikzwart haar, dat hij opzet in korte piekjes, en kattenogen, zijn demonenstempel. Hij is een grote fan van glitters en geeft vaak exclusieve feestjes voor leden uit de Benedenwereld. Zo komt hij in contact met de schaduwjagers van het New Yorkse Instituut en ze worden uiteindelijk zelfs vrienden.

En hij heeft een relatie met Alec.

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?

Add Your Banner Here