Welk bestuurslid ben jij?

Ben jij benieuwd welk bestuurslid van het 24e bestuur van Postelein jij bent? Doe dan snel de quiz!

Mogelijke uitkomsten

Voorzitter - Linda (36 x uitgekomen)

Ja hoor, jij bent Linda! Je bent een goed georganiseerd persoon, je gaat lekker op mapjes en alles heeft de juiste plek in jouw leven. Het organisatietalent merk je ook in andere facetten van je leven, zoals in je kleding! Daarnaast ben je zeker niet vies van tradities en regelmaat, want van je mama's eten kun jij zeker nooit afstand doen!

Secretaris - Cilla (72 x uitgekomen)

Ja hoor, jij bent Cilla! Je hoort vaak in de wandelgangen dat je schattig bent; mensen willen je altijd in je wangen knijpen. Maar hoe kan dat ook anders dan met zo'n blij ei als jij. Dat je niet weet wat de hoofdstad van Pakistan is of dat Obama geen acteur is, dat doet niet af aan jouw blije verschijning!

Penningmeester - Hugo (40 x uitgekomen)

Ja hoor, jij bent Hugo! Een huppelend lammetje in de wei is er niks bij, jij bent een en al positiviteit. Als zonnestraaltje kun je eten wat je wilt, want de kilo's verdwijnen bij jou als sneeuw voor de zon! Ook van een knuffel deins jij niet terug, maar ballen heb je zeker genoeg.

Commissaris PR - Sofie (65 x uitgekomen)

Ja hoor, jij bent Sofie! Jij bent niet vies van een keer iets nieuws proberen en gaat geregeld op avontuur; ja, ja, jij bent nog avontuurlijker dan Freek Vonk! Deze vonk slaat ook over in het contact met anderen, want een small talk is zeker jouw talent. Wil je ook voor dingen zorgen, maar ben je weleens vergeetachtig? Net als voor Sofie is een cactus voor jou de oplossing!

Commissaris Onderwijs - Marte (27 x uitgekomen)

Ja hoor, jij bent Marte! Als een nachtegaaltje ga jij door het leven, want zingen in het openbaar doe jij zo even. Je neemt graag te tijd voor dingen, soms misschien te veel (#altijdhaast), maar onafhankelijk ben je zeker! Jouw motto is 'het is pas een probleem, als je er een probleem van maakt'.

Commissaris Activiteiten - Kelsey (11 x uitgekomen)

Ja hoor, jij bent Kelsey! Je arm, je been of je kleine teen, jij breekt je lichaamsdelen één voor één. Dit kun jij vaak weglachen, want een lachebek ben jij zeker! Ook is grapjes maken helemaal jouw ding, soms gaan ze iets te ver, net zo ver als jij soms in een glaasje kunt kijken! Het enige wat jij dan de volgende dag kunt zeggen op de Posteleinkamer is #joe!

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?

Add Your Banner Here