Ga jij in een vies studentenhuis wonen?

Ga jij binnenkort of ooit in een vies studentenhuis wonen? Test het hier! Da uitslag zal je wellicht verbazen.

Mogelijke uitkomsten

Jazeker! (20 x uitgekomen)

Jij voelt je zeker thuis in een vies studentenhuis. Drankflessen en halflege chipszakken zijn je beste vrienden en soms laat iemand een sok bij je achter. Vaak eet je skere spaghetti waarvan je de restjes vervolgens te lang in de koelkast laat staan. Ook heb je een goudvissen, maar door het troebele water kun je niet zien hoeveel het er nou precies zijn.

Nee, jij blijft voor eeuwig bij je ouders wonen! (10 x uitgekomen)

Koken, schoonmaken en geldzaken zijn niet zo je ding. Voor jou is het dus niet verstandig om uit huis te gaan. Je gaat wel met de trein naar je studie, als je die überhaupt al hebt.

Welnee, daar ben jij veel te netjes voor. (9 x uitgekomen)

Jij bent totaal geen aanhanger van een rommelige, vochtige en soms zelfs schimmelige woning. Ratten hou je zo ver mogelijk van je huis vandaan en elke gast moet zijn voeten vegen. Je wast minstens twee keer per dag af, waar je totaal geen problemen mee hebt. Je wil ook liever niet omgaan met je vieze medestudenten en trekt je neus dan ook vaak voor ze op.

Statistieken

Statistieken

Reacties (2)

 • justdo1t

  Oeps, ik denk eigenlijk dat mijn kamergenoten er een zooitje van gaan maken, en dat ik dan de moeder ben die er achteraan zeurt(hoera):P

  1 jaar geleden
 • Twilightfan2006

  nee daar ben ik veel te netjes voor

  1 jaar geleden
  • Krullie36

   Verstandig. Ieder z'n ding.

   1 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?

Add Your Banner Here