Welk dier ben jij?

Dat ‘apen’ onze voorrouders zijn hoeft niet te betekeken dat het zo is, misschien, is het wel een ander dier..

Mogelijke uitkomsten

Uil (14 x uitgekomen)

hm, dat jij liever in het donker zit merken we wel, oja! En slim ben je dus blijkbaar ook, denk wel een beetje na voordat je iets doet, een bril? Ach misschien heb je er een maar die heb je zeker niet nodig!

Dolfijn (4 x uitgekomen)

Oh mooi dier, je houd vast wel van zwemmen! In je vrijetijd ben je vast druk bezig of aan het spelen. Ooit gehoord van stilzitten? Nou blijkbaar niet! Ik koop wel wat plakband bij de Action..

Vogel (7 x uitgekomen)

‘Zo vrij als een vogel’ die uitspraak ken je misschien wel. Maar het is waar, jij houd van ontdekken en vliegt van plek naar plek, ach niet letterlijk maar als het kon zou je het vast zeker doen!

Kat (34 x uitgekomen)

Iek water! Ik denk dat jij wel liever andere dingen doet dan zwemmen. Hm misschien lekker wandellen in het bos? Ach ik kan beter ‘rennen’ zeggen.

Hond (3 x uitgekomen)

En dan eindelijk de hond. Lekker spelen is wel iets voor jou! Net zoals de dolfijn hou je niet zo erg van stilzitten. Je bent betrouwbaar, grappig en speels, dat zijn wel mooie eigenschappen.

Paard (26 x uitgekomen)

Jij houd er niet van om in je eentje te zijn. Een groep, klinkt wel beter. Of misschien zoals sommige het paard kennen: een rijdier. Tuurlijk kan een paard dat! Een paard is, vriendelijk en bezorgzaam. Die kan je wel vertrouwen hoor!

Wolf (34 x uitgekomen)

Ach nu hebben we de wolf, prachtige dieren toch? Misschien zijn deze wat woester, maar wolven hebben misschien ook meer uitdaging nodig. Ik denk dat je je dan misschien niet meer zo erg verveeld.

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?

Add Your Banner Here