Wat voor soort vriendin ben jij?

Wil jij weten wat voor soort vriendin jij bent? Maak dan deze quiz snel gemakkelijk en leuk. Veel plezier girlys.

Mogelijke uitkomsten

de super lieve (29 x uitgekomen)

Jij bent de super lieve, je staat voor iedereen klaar en doet alles voor ze. Iedereen wil een vriendin zoals jij, maar let op: wordt niet hun slaafje denk ook aan wat jij wilt. Ga vooral zo door.

Jouw bijnaam: super sweetie

de slimme vriendin (18 x uitgekomen)

Jij bent de slimme vriendin, je bent netjes en geeft je vriendinnen altijd advies niks is voor jouw te gek of te raar. Je houdt je netjes aan de regels. Iedereen wil een vriendin zoals jouw. Let op: wordt niet te bazig dat vinden meiden vaak niet leuk, tips geven mag commentaar niet.

de bad girl (4 x uitgekomen)

ja, jij bent de bad girl. Jij houd wel van uitdaging en helpt je vriendinnen daar ook bij. Super lief, maar push ze niet te hard als ze niet willen. Je bent een voorbeeld en ze vinden jouw allemaal super stoer. De boys houden wel van zo'n bad typetje.

de warme vriendin (41 x uitgekomen)

Bij jouw kun je alles kwijt, je vertelt geheimen nooit door iedereen wil een vriendin zoals jouw. Je helpt je vriendinnen graag met liefdes verdriet ze kunnen met alles aankomen bij jouw. Jij staat wel klaar met chocolade en warme chocolade melk. Jij bent een echte lieverd!

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?

Add Your Banner Here