In welke Warrior Cat clan zit jij?

De katten in de Warroir Cats leven verschillend.
Je hebt de Clans waar hun territorium aan elkaar grenst, die in de kloof of tweebeenplaats leven en die dood zijn of niet in een Clan leven. Waar kom jij uit? Ik hoop dat je blij met je uitkomst bent.(Y)

Mogelijke uitkomsten

DonderClan (13 x uitgekomen)

Jij bent een DonderClankat.
De DonderClan leeft in het bosgedeelte van het woud. De katten van deze Clan zijn uitstekende jagers en in vredestijd respecteren zij alle andere Clans. Als het oorlog is zijn ze hard en zonder vrees.

BloedClan (1 x uitgekomen)

Je bent een gemene BloedClankat.
De BloedClan is niet officieel een Clan maar eerder een groep katten die in de tweebeenplaats leeft.
De BloedClan leeft bij de Tweebeenplaats. De katten van de Clan zijn gemeen en bloeddorstig. Deze Clan bestaat uit zwerfkatten, eenlingen en poesiepoezen. De BloedClan werd geleid door Schruk, en Bots was een soort commandant. Het is onbekend wie nu de BloedClan leidt en of het überhaupt nog bestaat. Elke BloedClankat heeft een halsband met honden- en kattentanden. De BloedClan gelooft niet in de SterrenClan en dat maakt hen zwak.

Eenling (3 x uitgekomen)

Jouw uitkomst is een eenling.
Eenlingen zijn katten die niet in Clans leven, maar ook niet bij tweebenen. Ze leven op zichzelf, met familie of een vriend. Ze wonen meestal dichtbij tweebeenplaatsen maar eten geen tweebeenvoedsel. Ze jagen net als Clankatten, op hun eigen prooi. Eenlingen zijn minder aggresief dan zwerfkatten en veroorzaken geen problemen voor andere Clans.

HemelClan (2 x uitgekomen)

Jij bent een HemelClankat.
De HemelClan leefde vroeger in het bos waar nu de Tweebeenplaats is en zijn vroegere kamp was op de plaats waar nu het huis van de tweebenen van Vlekje staat. De huidige HemelClan leeft nu ver weg van de andere Clans in een kloof waar de rivier naar buiten stroomt. Ze kunnen daar leven omdat ze sterke achterpoten hebben om te springen, en harde zoolkussentjes om zich over de rotsen te verplaatsen. Daar staat de HemelClan om bekend.

Het Duistere Woud (3 x uitgekomen)

Als je deze uitkomst behaalde moet je wel een gemene kat zijn.
Het Duistere Woud bestaat uit voorouders van Clankatten die zich niet aan de krijgscode gehouden hebben.
De lucht is er muf er klinkt geen vogelgezang of geritsel van prooi.
Ondanks er geen prooi is hebben de katten daar geen honger.
Sommige planten geven een zwak grijs grauw lichtschijnsel. Er leidden geen paden uit Het Duistere Woud en de bomen strekken zich eindeloos alle kanten uit. Ergens is een grote grijze steen en kleverige rivier.

Katten uit het verre verleden (1 x uitgekomen)

Jij bent een Kat uit het verre verleden.
De Katten uit het verre verleden waren katten die vroeger bij het meer leefden. De groep katten die daar ooit leefden zijn inmiddels overleden, maar hun nakomelingen leven in de bergen. Zij worden de "Stam der Waterstromen" genoemd.

Poesiepoes (0 x uitgekomen)

Poesiepoezen zijn katten die niet in Clans of alleen in het wild leven maar bij tweebenen (mensen) in hun tweebenennest (huis) wonen. Ze worden door hun huismensen gevoed en verzorgd en zijn door het voer wat hun gegeven wordt dikker dan Clankatten. De meeste poesiepoezen hebben een halsband om hun nek. Poesiepoezen verspreiden allemaal "roddels" over boskatten die de meeste dan ook geloven maar eigenlijk niet waar zijn, bijvoorbeeld dat ze denken dat boskatten botten eten. Daardoor zijn ze heel bang voor wilde katten en blijven ze liever uit hun buurt.

RivierClan (0 x uitgekomen)

Jij hoort bij de RivierClan.
De RivierClan leeft langs de rivier. De katten van deze Clan zijn tevreden; weldoorvoed en houden van de mooie dingen van het leven. Zij vangen vooral vis en kunnen prima zwemmen.[1] RivierClankatten hebben een waterdicht olielaagje waardoor ze tijdens het zwemmen minder last hebben van de kou dan de andere Clans.

SchaduwClan (1 x uitgekomen)

SchaduwClan. Dat is jouw uitkomst.
De SchaduwClan leeft in het moerasgedeelte van het woud. De krijgers van deze Clan zijn zeer strijdlustig en willen absoluut hun grondgebied uitbreiden. Zij zijn de besten als het er op aankomt 's nachts te jagen.

Stam Der Eeuwige Jacht (0 x uitgekomen)

Jij was vroeger zeker een Stamkat die gestorven is en nu bij de Stam Der Eeuwige Jacht hoort. Tenzij je net als Vederstaart een Clankat was en gestorven bent om de Stam te redden. Vederstaart hoort nu bij beide, SterrenClan en Stam Der Eeuwige Jacht.
De Stam der Eeuwige Jacht bestaat uit de geesten van dode katten die in de Stam der Waterstromen hebben geleefd.

SterrenClan (1 x uitgekomen)

Jij was een goede kat anders kwam je niet bij de SterrenClan.
De SterrenClan bestaat uit bijna alle voorouders van alle Clankatten. Hen kun je 's nachts zien als onderdeel van wat de tweebenen de Melkweg noemen en de woudkatten de Zilverpels.

WindClan (0 x uitgekomen)

De WindClan leeft in het heidegedeelte van het woud, ook wel het Hoogland genoemd. Bij Het Meer zijn er ook heuvels. De katten van deze Clan leven als konijnenjagers op de heide. Zij zijn altijd nerveus, extreem trouw en zeer vlug beledigd.

Zwerfkat (2 x uitgekomen)

Jij bent een zwerfkat.
Zwerfkatten zijn katten die niet in Clans leven, maar ook niet bij tweebenen. Ze leven alleen of in een (kleine) groep. Ze wonen meestal in de buurt van tweebeenplaatsen en ze eten meestal dan ook tweebeenvoedsel. Sommige zwerven rond op zoek naar voedsel, vandaar de naam ook. Zwerfkatten zijn een stuk agressiever dan eenlingen en zorgen soms voor problemen in de Clans.

Stam Der Watersromen. (0 x uitgekomen)

Jouw uitkomst: Stam Der Waterstromen.
De Stam der Waterstromen leeft in de bergen, ver van het woud vandaan waar de Clans leven. De katten van deze Stam hebben andere leefgewoontes en culturen dan de Clans .

Statistieken

Statistieken

Reacties (2)

  • CieI

    ThunderClan ^^ leuke quiz ^^

    8 maanden geleden
  • silverstream

    Laat weten wie jij bent! ☺

    8 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?

Add Your Banner Here