Wie ben jij van The Seven Deadly Sins?

Wil jij graag weten wie je van de anime serie Seven Deadly Sins bent? Doe dan deze test! (of als je gewoon een leuke test wil doen kan je deze ook maken;))

Mogelijke uitkomsten

Gowther (0 x uitgekomen)

Jij bent Gowther! Hij is de Geitenzonde van lust. Je bent erg slim, maar weet niet hoe je je moet gedragen tussen de mensen. Je wil dolgraag zoals hen zijn, maar dit lukt niet, omdat je een pop bent en dus geen hart hebt. Gowther kan allerlei gedachten trucjes en is ook een van de 10 Geboden.

Merlin (3 x uitgekomen)

Je lijkt het meest op Merlin! Zij is de Zwijnenzonde van gulzigheid. Je verdiept je graag in alle informatie die je kan krijgen, maar dit vind je niet genoeg. Je hebt nooit genoeg. Merlin is een zeer sterke magiër.

Hawk (0 x uitgekomen)

Jij bent Hawk! Hij behoort niet tot de Hoofdzonden, maar hij is een vriend en een pratend varken! Hij kan de eigenschappen van het wezen dat hij opeet overnemen en is bovendien de kapitein van de kliekjes orde! Hawk houdt erg veel van kliekjes, maar ook van zijn vrienden. Hij denkt dat hij erg sterk is (powerlevel: 3000), maar eigenlijk is hij dit niet (powerlevel = 30).

King (1 x uitgekomen)

Jouw zonde is die van King, de Berenzonde van luiheid! Je houdt enorm veel van slapen (en van Diane). Je bent de elfenkoning en hebt altijd je kussen bij je. Dit is je beschermer. Samen met je ‘Spirit Spear’ ben je erg sterk, maar dit heb je niet door. Je ziet jezelf als een slappeling.

Escanor (1 x uitgekomen)

Jij lijkt het meeste op de Leeuwenzonde van hoogmoed, Escanor! Je hebt een erg groot ego en bent daar ook trots op. In het zonlicht ben jij de sterkste krijger ooit, maar wanneer de zon niet schijnt ben je een gewoon simpele man.

Diane (0 x uitgekomen)

Je lijkt het meest op Diane, de Slangenzonde! Jouw zonde is jaloezie. Je kan er echt niet tegen als je jouw geliefde met iemand anders ziet! Je wordt dan ook echt hysterisch en aangezien je een reus bent, ben je erg sterk. Eigenlijk vind je het helemaal niet leuk om een reus te zijn, je bent jaloers op de normale mensen. Je hebt wel een erg groot hart.

Ban (1 x uitgekomen)

Jouw uitkomst is de Vossenzonde van hebzucht, Ban!
Op het eerste zicht lijk je een zeer kil, sarcastisch persoon, maar eigenlijk heb ook jij een groot hart. Je houdt niet zo van mensen, maar toch zijn er een paar die je in je hart toelaat. Voor die mensen zou je dan ook alles doen. Je bent onsterfelijk en kan de krachten uit andermans lichaam ‘stelen’, je bent dan ook een super goede dief!

Meliodas (5 x uitgekomen)

Jij bent de leider van de Zeven Hoofdzonden, Meliodas!
Jouw zonde is de Draakenzonde van woede. Eigenlijk ben je een zeer rustig persoon, je kan gewoon soms je emoties niet onderdrukken en dan barst je los. Je bent erg slim en hebt geweldige tactieken. Je vergeeft altijd iedereen, ook al probeerden ze je te vermoorden. Je staat gekend om je unieke krachten zoals het ‘Boomerang’ effect, maar jouw geheim is dat je eigenlijk de zoon van de Demonenkoning bent. Eigenlijk ben je dus meer dan 3000 jaar oud! Ook ben je een erg trouw persoon, je zou alles voor degene van wie je houdt doen.

Elizabeth (2 x uitgekomen)

Jouw uitkomst is Elizabeth!
Je mag dan wel geen hoofdzonde zijn, maar je bent een echte engel!
Je hebt een zeer groot hart en houdt van iedereen. Je hebt een magische kracht waarmee je mensen kan genezen. Alleen vind je het erg jammer dat jij niet sterk bent zoals de anderen. Je zou alles doen om anderen te helpen. Ook ben je de prinses van Liones. Iedereen houdt van jou!

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?

Add Your Banner Here