op wie van de winx lijk jij?

stella
flora
musa
tecna
bloom
layla

Mogelijke uitkomsten

flora (21 x uitgekomen)

flora is de gevoelige en verlegen fee van de natuur. van de planeet Lynphea. Ze heeft lang, bruin haar met blonde pony. Flora haalt haar kracht uit planten en haar kamer in Alfea lijkt op een kas. Zij is de vredestichter van de Winx Club en gelooft in het beschermen van anderen en het milieu. Flora is de drankjes-expert van de groep die kruidenremedies brouwt

musa (13 x uitgekomen)

Musa is de fee van muziek van de planeet Melody. Ze heeft blauwzwart haar dat ze in korte staartjes draagt en daarna in een langer kapsel. Haar krachten omvatten het manipuleren van geluidsgolven en muziek. Ze houdt van muziek en dans en kan soms pessimistisch zijn. Ze is de meest uitgesproken en verstandige van de groep.

bloom (27 x uitgekomen)

Bloom is de fee van de drakenvlam. Haar titel komt van de bron van haar krachten: een vlam van de Grote Draak, een godheid die de magische dimensie creëerde. Ze is de machtigste fee en de leider van de Winx Club. Voordat ze haar magische krachten ontdekte, leefde ze op aarde als een gewoon mens, zich niet bewust van haar geboorte op de planeet Domino. . Ze heeft ook een blauw konijnenkonijn genaamd Kiko .

stella (3 x uitgekomen)

Stella is de uitgaande en spontane fee van de stralende zon. Ze heeft lang, blond haar en haar krachten omvatten het manipuleren van licht en het gebruik van energie van de zon en de maan. [] Stella is de beste vriendin van Bloom en ze geniet ervan in het middelpunt van de belangstelling te staan. Stella is de oudste van de Winx, omdat ze een jaar lang bij Alfea werd tegengehouden. stella creëert haar eigen outfits voor de groep om haar dromen te volgen om modeontwerpster te worden. Ze is verloofd met Sky's lijfwacht, Brandon.

layla (7 x uitgekomen)

layla is de fee van golven. layla sluit zich aan bij de Winx nadat de andere feeën haar redden van Lord Darkar . Ze is de prinses van de planeet Andros, een rijk van oceanen. Ze heeft een donkere huid, krullend donkerbruin haar en blauwe ogen. Aisha kan een roze vloeistof genaamd Morphix controleren en manipuleren. Ze is rebels en atletisch, met een passie voor sport en dans.

tecna (7 x uitgekomen)

Tecna is de fee van technologie. Ze heeft een lichte huid, kort magenta haar (meestal gedragen in een pixiesnit ) en blauwgroene ogen. ] Ze komt van de planeet Zenith en haalt haar magische vermogens uit machines en energie. Tecna heeft een fotografisch geheugen en kennis van de wetenschap, waardoor ze apparaten kan bedenken om zichzelf en haar vrienden te helpen. Tecna experimenteert graag met computerprogramma's en speelt videogames. Ze is ordelijk en rationeel en gebruikt logica om problemen op te lossen.

Statistieken

Statistieken

Reacties (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?

Add Your Banner Here