Heb ik goede vrienden

Iedereen heeft vrienden (dat hoop ik tenminste) maar weet je ook of je goede vrienden hebt? Nou dan weet je het als je deze quiz hebt gedaan(typing)
Veel plezier!!!

Mogelijke uitkomsten

vrienden? (1 x uitgekomen)

zijn jullie net pas vrienden of zo en als dat niet zo is is het denk ik dat het tijd voor nieuwe vrienden OF je probeert de beste vrienden van de wereld te worden.
Aan jou de keus TIP jullie een keer een kunnen slaapfeestje bij een van jullie thuis geven! Dan kunnen jullie een kussengevecht houden en een dancbattle(dance) houden is dat niet leuk?!!!

beste vrienden (8 x uitgekomen)

jullie zijn super goede vrienden(yeah) ook al hebben jullie soms ruzie net als ik het is niet erg want ruzie hoort er natuurlijk ook wel weer een beetje bij en ik denk echt dat jullie vriendschap altijd blijft bestaan ook al hebben jullie nooit ruzie(H) TIP jullie een keer een kunnen slaapfeestje bij een van jullie thuis geven! Dan kunnen jullie een kussengevecht houden en een dancbattle(dance) houden is dat niet leuk?!!!

BEST FRIENDS FOREVER!!!!!!! (28 x uitgekomen)

Jullie zijn echt BEST FRIENDS FOREVER!!!!!!! dat komt omdat jullie bijna nooit ruzie hebben en het vaak met elkaar eens zijn en als jullie ruzie hebben is het denk ik vaak snel opgelost:) TIP jullie een keer een kunnen slaapfeestje bij een van jullie thuis geven! Dan kunnen jullie een kussengevecht houden en een dancbattle(dance) houden is dat niet leuk?!!!

Statistieken

Statistieken

Reacties (1)

  • IsaBlin

    dit is echt een leuke quiz!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    4 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?

Add Your Banner Here