Welk beroep past bij jou?

Weet je niet goed wat je later zou willen worden? Ontdek het hier met deze quiz!

Mogelijke uitkomsten

Reisagent bij TUI Fly (47 x uitgekomen)

Je bent soms een beetje grumpy, maar op je werk help je klanten met de glimlach. Je vindt het belangrijk om netjes in je mantelpakje te gaan werken, maar 's avonds trek je zo snel mogelijk je versleten jogging aan. Thuis voer je het hoge woord, maar op het werk neem je alles aan van je meerderen.

Laborant bij een chemisch bedrijf (5 x uitgekomen)

Je bent zo geïnteresseerd in chemie dat je je huisgenoten overlaadt met technieken en formules tot vervelens toe. Je bent te slim voor je omgeving, maar je gaat er steeds vanuit dat je anderen iets kan bijleren. Nobel van je.

Leerkracht, graadcoördinator en organisator van nascholingen (7 x uitgekomen)

Je houdt van een uitdaging en doet daarom meerdere jobs tegelijk. Daarboven run je ook nog een gezin en spreek je af met vrienden (alleen als je het echt wil). Je bent in alle jobs erg goed waardoor je je soms ergert aan incompetente collega's of superieuren. Adem in, adem uit

Logopedist in BuBaO type 2 (25 x uitgekomen)

Je vindt het leuk om met taal bezig te zijn, maar niet op een te hoog niveau. Je houdt ervan om anderen te helpen en om te werken met kinderen. Mensen met het syndroom van Down kunnen je tot tranen toe ontroeren. Je zegt op alles ja. Let op dat anderen niet over je heen walsen!

Statistieken

Statistieken

Reacties (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?

Add Your Banner Here