Welk personage uit Mean Girls ben jij?

Heb jij je ooit afgevraagd welk personage jij in de film zou zijn?
Doe dan snel de quiz!

Mogelijke uitkomsten

Regina George (11 x uitgekomen)

Jij bent een echt girlboss. Jij houdt van de leiding hebben en eist respect. Je gaat niet de deur uit in een jeans en dit verwacht je ook van je vrienden. Je beseft dat je zonder je vrienden nergens bent, dus onthoud: je mag soms best een beetje liefde tonen aan de mensen die achter je staan.

Cady (14 x uitgekomen)

Jij komt in het begin verlegen over, maar diep van binnen ben jij een super sterk persoon! Jouw doel in het leven is om mensen blij te maken en je houdt dan ook het liefst iedereen te vriend. Pas wel op dat mensen hier geen misbruik van maken.

Gretchen (7 x uitgekomen)

Mensen onderschatten jou vaak. Jij bent gevoelig, zeker als het om relaties gaat. Jij komt voor jezelf op en doet dit ook graag voor anderen. Wees vooral niet bang om jezelf te laten zien, want dat is zo 'fetch'.

Janis (8 x uitgekomen)

Het maakt jou helemaal niks uit wat iemand anders van jou denkt. Jij gaat alleen om met mensen die je niet beoordelen op uiterlijk. Loyaliteit staat bij jou op nummer één. Beschadigt iemand je vertrouwen? Dan zien ze jou niet meer terug.

Karen (2 x uitgekomen)

Mensen komen altijd naar jou toe met een probleem. Wanneer anderen volledig in de stress schieten, blijf jij rustig en kalm. Jij wordt dan ook erg gewaardeerd in de groep. Maak je dus niet zo druk om die haters.

Statistieken

Statistieken

Reacties (3)

 • Derks

  Gretchen!

  4 maanden geleden
 • bels

  Cady! Leuke quizzzz

  4 maanden geleden
 • ProngsPotter

  Hahaha, leuke quiz!*O* It is so fetch!

  4 maanden geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?

Add Your Banner Here